Tjejkväll på La Leia med fantastiska kvinnor

Förra fredagen hade vi en fantastisk tjejkväll på La Leia. Det blev jag, Ida, Lovisa och Josefina som samlades i deras butik på Hamngatan i Malmö. Väl där drack vi bubbel, provade underkläder och fick fantastisk experthjälp. La Leias personal är så himla duktiga på det de gör och jag är så stolt över att samarbeta med dem. Obs! Det här inlägget är inget betalt samarbete utan jag jobbar med deras blogg som du kan läsa här.

Att boka in en tjejkväll på La Leia var en helt fantastisk upplevelse. Det gav en sådan boost för självförtroendet att få prova underkläder tillsammans med andra, peppa varandra och hylla varandras kroppar. Bara under den lilla stunden kände jag att jag kunde blomstra i den jag är och få känna mig vacker på mitt alldeles eget sätt.

Att få ta plats och känna sig vacker precis som man är

Precis som vi så ofta skriver om på La Leias blogg så handlar det om så mycket mer än underkläder. Det handlar om att få ta plats och att gå bortom våra rädslor och nojor. Vi har alla dem men genom att få ”öva sig” på att vara bekväm i sig själv i trygga rum så är det som om något skiftar. Och det tar man sedan med sig ut i övriga världen.

Under den här kvällen provade jag allt från bekväma, men snygga, vardagsunderkläder till sexiga bodies utöver det vanliga. Det var så kul att få prova sig fram i lugn och ro och leka runt med underkläder som jag kanske inte hade testat på egen hand. La Leia har så himla mycket fint så om du är i behov av nya underkläder kan jag varmt rekommendera ett besök där. Eller varför inte boka din alldeles egen tjejkväll?

Vilka rädslor skulle du vilja gå bortom?

Det finns ju så många rädslor som håller oss tillbaka i livet. Vissa kanske handlar om att vara bekväm i sin kropp, andra handlar om vår business och våra relationer. Men mycket kommer ändå tillbaka till att våga vara den vi är och äga våra egna liv.

Att våga gå bortom våra rädslor är någonting vi pratade om i första avsnittet av Below & Beyond podcast som jag driver tillsammans med Ida och jag skulle väldigt gärna vilja veta vad det väcker i dig. Vilka rädslor har du just nu? Hur skulle du kunna möta dem med nyfikenhet och gå bortom dem för att leva livet du drömmer om?

Lästips: Hitta ditt work flow med human design

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *