Ta inte de ”små” sakerna som ger livskvalitet för givet

Det är så lätt att ta de där små sakerna som ger livskvalitet för givet när vardagen rullar på. Att missa att se allt man redan har. Saker som man kanske drömde om för inte så länge sedan. Jag älskar att drömma stort och tänka på framtiden men jag tycker även att det är viktigt att stanna upp och uppskatta nuet. Att vara tacksam för det jag redan har och verkligen vara i det. För mig är det inte det ena eller det andra.

Det finns så mycket jag känner tacksamhet för i mitt liv och för mig är självkärlek verkligen att hitta de där sakerna som gör vardagen extra härlig. För mig kan det vara en bukett självplockade solrosor, äpplen från ett träd i närheten, kaffe och en croissant på mitt lokala café, att dra ett kort och ta en stund för mig själv eller en mysig fika med en vän. Saker som får mig att känna extra njutning, livskvalitet och glädje.

Här är ett gäng ljusglimtar från den senaste tiden. Det känns så fint att få dela dem här, inte för att det är det som är det viktiga men för att det ger mig tillfälle att stanna upp och påminna mig om vad jag har. Att det där jag söker, friheten och känslan av att vara rik, faktiskt finns tillgänglig för mig här och nu.

”Att det där jag söker, friheten och känslan av att vara rik, faktiskt finns tillgänglig för mig här och nu.”

För mig är livet verkligen i de där små sakerna. Att köpa ett gott paket kaffe, ta en härlig promenad och njuta av fina stunder med barnen. Det som är så lätt att ta för givet när vardagen rullar på. Tacksamhet är så himla fint och kraftfullt och det har varit ett av de viktigaste verktygen för mig på min självkärleksresa.

Vad ger dig extra livskvalitet just nu? Vilka saker i ditt liv är du extra tacksam för?

Lästips: Härlig morgonpromenad i Botaniska Trädgården

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *