Syster Jakobs i Lund

Är du sugen på något sött? Då kan jag varmt rekommendera ett besök på Syster Jakobs i Lund. Här hittar du makalöst god hemmagjord glass men även bakelser och annat gott. Mathantverk när det är som bäst. Framförallt för oss som har en svaghet för det söta. Syster Jakobs är ett mysigt litet ställe på Klostergatan som ligger ett stenkast från Lund C. Perfekt både för dig som besöker Lund över dagen och för dig som bor här och vill utforska utbudet bland de lokala caféerna.

Glass gjord från grunden och mysig atmosfär

Syster Jakobs i Lund har massor av goda glassmaker som passar både stora och små. Mina barn brukar välja någon av de bäriga smakerna medan jag föredrar en kula brynt smör med en kula chokladglass. Alla glasser är otroligt välgjorda, färska och smakar gudomligt. På sommaren är det perfekt att köpa med sig en glass och sätta sig på gräsmattan utanför Grand Hotel. Det är även mysigt att slå sig ner på deras egna stolar precis utanför. Förutom att äta där kan man även köpa med sig deras goda glass hem. De har behållare som håller kylan länge så att man kan ta sig hem med glassen i lugn och ro.

Mysiga caféer och restauranger i Lund

Jag älskar att besöka lokala caféer och restauranger året om men det börjar bubbla lite extra i mig nu när solen är här. Även om det är kallt ute så har jag ett helt annat sug efter att besöka mysiga ställen när ljuset börjar komma tillbaka. Jag ser så mycket fram emot våren, att promenera in till stan, sitta på uteserveringar, äta något gott och njuta av solstrålarna. Ljuvligt! Det blir nog ett gäng besök på mina favoritställen här i Lund framöver. Glöm inte att kika in på min Instagram och säga hej. Där samlar jag ännu fler lokala tips än de du kan läsa i min bloggkategori här.

Har du varit på Syster Jakobs i Lund? Vilken är din favoritsmak i deras sortiment?

Lästips: 6 härliga caféer och restauranger i Malmö och Lund

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *