Tillbehör till iPhone 12 Pro – Mina bästa tips

För ungefär tre år sedan investerade jag i en iPhone 12 Pro. Det var första gången jag köpte den nyaste iPhone-modellen och det var till stor del på grund av mitt jobb som content creator. Även om jag älskar min kamera så är det guld värt att kunna ta bra bilder ”on the go”. Och där tycker jag att den här modellen levererar i toppklass. Förutom val av mobil så har jag valt mina tillbehör med omsorg. Både för att förenkla vardagen och skydda mobilen från onödiga skador. Nu när jag har investerat i en telefon jag verkligen gillar och använder så vill jag ju att den ska hålla så länge som möjligt. Här är mina bästa tips på tillbehör till iPhone 12 Pro.

Det här inlägget innehåller reklam genom länkar till Teknikhallen.

Skydda skärmen från repor

När man väl har investerat i en bra telefon så tycker jag inte att man ska snåla på skydd. Det är så himla trist om man stolt börjar använda sin nya telefon bara för att få en repa eller spricka i skärmen efter några veckor. Att satsa på skydd behöver dock inte vara överdrivet dyrt. Teknikhallen har till exempel många prisvärda tillbehör till iPhone 12 Pro varav ett är ett skärmskydd i härdat glas. För mig som är klumpig har mitt skärmskydd sparat stora summor pengar. Och med min nuvarande telefon innebär det är skärmen fortfarande är hel efter cirka tre års flitig användning.

Välj ett skal som passar dina behov

Jag har även valt att skydda min telefon med ett skal. För mig som är klumpig och använder min telefon i många olika sammanhang är det ”extra allt” som gäller när det kommer till skydd. Det finns många snygga skal numera men jag valde ett enkelt transparent. I och med att telefonen jag har är fin som den är så kände jag inte för att lägga till så mycket mer designmässigt. Här hittar du ett liknande från Teknikhallen till ett väldigt bra pris.

Utgå från dina behov och förutsättningar

Vilken telefon som är rätt för dina behov och vilka tillbehör som behövs baseras helt på dina förutsättningar. Hur mycket använder du din telefon? Och till vad? Är du väldigt varsam med den eller får den följa med på alla möjliga äventyr? Satsa på det som känns rätt för dig, oavsett om det kommer till skydd eller laddningsmöjligheter. Att skydda din telefon från repor och skador behöver dock inte vara särskilt dyrt. Skärmskyddet och skalet jag har länkat till här kostar en hundring sammanlagt och kan spara tusenlappar.

Vilken telefon har du? Och hur skyddar du den så att den håller längre?

Lästips: 5 tips för dig som vill bygga ett personligt varumärke

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *