Söndagsutflykt till Skrylle

Igår packade vi picknick och åkte ut till Skrylle utanför Lund. Det är en perfekt dagsutflykt härifrån om man vill komma ut i naturen utan att åka alltför långt. Solen sken en stor del av tiden och barnen fick leka av sig. När man precis kommer in finns djurfigurer att titta på, olika spel och saker att upptäcka. Det var väldigt uppskattat!

Jag älskar picknick men får ibland påminna mig om att det faktiskt går att ordna året om. Tricket under de kalla månaderna är att ta med något varmt att dricka. Igår blev det te till oss vuxna och nyponsoppa till barnen. Annars går varm choklad ofta hem hos både stora och små. Vi hade även med de sittunderlag som följer med när man köper en Kånken.

Jag är ärligt talat ingen friluftsmänniska, men jag älskar att vara ute i naturen. Det gör mycket för mitt humör även om jag bara kommer ut en liten stund, men det är lätt att glömma bort det när det är grått och kallt. Har du gjort någon mysig dagsutflykt på sistone? Eller har du kanske till och med varit och besökt Skrylle?

Lästips: Nu fixar jag barnens kläder inför hösten

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *