Nu fixar jag barnens kläder inför hösten

– Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Filur Namnlappar och Babyshop

Det är svårt att tro att hösten snart är här i den här värmen. Jag gillar dock att vara ute i god tid och förbereder barnens höstkläder redan nu. Vi har till exempel köpt regnkläder från Reima på deras rea. Jag hittade även ett par rosa stövlar från Kavat, min 4-årings favoritfärg, som var lite nedsatta så jag slog till. Om jag köper något nytt så försöker jag alltid hitta så bra kvalitet som möjligt så att kläderna dels kan hålla till båda mina barn, och förhoppningsvis efter det också. Babyshop har en hel del nedsatta sneakers och höstskor från Kavat just nu om du inte har ordnat det än. Att vara ute i god tid och handla på rean är ett sätt att köpa kvalitet utan att det kostar allt för mycket. Här kan du läsa mina bästa tips för att göra smarta fynd på rean.

Jag förbereder även genom att namna de kläder som ska med till förskolan. Våra strykfria namnlappar kommer från Filur Namnlappar och vi är supernöjda med dem. De är strykfria, går att tvätta och sitter bra. Jag köpte en omgång när min äldsta började förskolan och de har räckt tills för ett tag sedan då jag beställde en ny omgång. Genom att skriva efternamn och telefonnummer har jag kunnat använda kläderna till båda barnen. Och du? Om du uppskattar mina tips och vill handla något från Babyshop eller Filur Namnlappar blir jag jätteglad om du går via mina annonslänkar. Det gör att jag får lite provision, utan att det kostar dig något extra, och det hjälper mig att göra det jag gör. Tack!

1 Comment

  1. Pingback: Söndagsutflykt till Skrylle - Tess Waltenburg

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *