Sommarens härliga roadtrips

– Inlägget innehåller reklam för Bildeve

Det har blivit många härliga utflykter den här sommaren. Vissa har varit dagsutflykter här i Skåne och andra har varit längre äventyr hos släkt och vänner. Jag är så himla glad över att jag valde att köpa bil så att vi har kunnat göra det. Att köpa bil är såklart inte nödvändigt för alla, och det finns andra fantastiska sätt att resa på också, men som ensamstående mamma har det gett otroligt mycket frihet. Det har både underlättat vardagen och gjort det möjligt för oss att göra underbara roadtrips här i Skåne och på andra vackra platser.

Roadtrips i Skåne med omnejd

Ett av mina favoritställen att åka till med bil är vackra Knäbäckshusen. Det är en perfekt strand att åka till med barn om du frågar mig. Vi har även njutit av härliga dagar på min familjs sommarställe utanför Ronneby. Skärgården gör någonting med min själ och jag är så glad över att vi har kunnat åka dit med barnen. Det är en lagom resa att göra själv med två barn i och med att det tar cirka två timmar att åka upp.

Vi har åkt till många olika stränder den här sommaren. Bara här i Skåne finns otroligt många vackra platser att upptäcka och större variation än man ibland kan tro. Vi har även åkt på utflykter med kompisar och besökt släkt och vänner. 

Service och fix av bilen

Inför hösten kikar jag på olika alternativ för service och fix av bilen. Ett företag jag har kikat på är Bildeve. Bildeve både säljer begagnade bilar och erbjuder tjänster kring service och däckbyte. Någonting jag verkligen har insett de senaste åren är hur viktigt det är för mig att göra saker så enkelt som möjligt. Att hitta sätt att ta in tjänster som underlättar vardagen och livet. Det kan vara allt från att outsourca ekonomin i mitt företag till att hitta bra service för bilen.

Redan när jag köpte bilen började jag tänka på hur jag kan göra allt kring den så smidigt som möjligt. Jag valde samma försäkringsbolag som för mina andra försäkringar för att underlätta och få ner kostnaderna. Sedan fixade jag saker som p-skiva man klistrar fast, genomskinliga lådor att ha i bilen, fickor till barnens saker och annan inredning som underlättar för oss. Att ha bil kan ju bli en del jobb så det är guld värt att kunna underlätta det man kan.

Har du några tips på tjänster som underlättar vardagen?

Lästips: Bad i Ringsjön vid Ringsjöstrand

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *