En härlig lunch med Emma på At Mollberg i Helsingborg

Häromveckan tog jag tåget till Helsingborg och mötte upp Emma på Elite Hotel Mollberg. Det är en riktigt pampig byggnad som direkt för mina tankar till Paris. Här vill jag gärna spendera en natt någon gång framöver men den här gången var det dags att gå in på första våningen och testa restaurangen: At Mollberg.

Att äta lunch på At Mollberg är verkligen någonting utöver det vanliga. Lokalerna är helt fantastiska och ger otroligt mycket inspiration för oss som älskar nya miljöer. Uteserveringen är också supertrevlig om man vill sitta där. Vi slog oss dock ner där inne i en soffa i hörnet och började med vars ett glas bubbel. Vår lunch var nämligen en försenad födelsedagslunch för oss båda. Sedan tog vi vars en Wallenbergare. Det finns så himla mycket god mat men ibland är klassiker det bästa.

En riktigt trevlig lunch i Helsingborg

Om du precis som jag föll pladask för At Mollbergs lokaler så kan du antingen gå dit och äta lunch. De har många goda rätter på menyn så jag hade väldigt svårt att välja. Du kan även boka in ett evenemang där. Tänk vad härligt att ha ett mingel eller en födelsedagsfest här. Det kanske är här jag ska fira min födelsedag nästa år och boka ett rum för en lyxig övernattning…? Det hade varit en dröm!

Helsingborg är en stad som jag besöker alltför sällan med tanke på hur nära det ligger. Jag är väldigt glad över att ha nära vänner som bor där för det har gjort att jag har fått upp ögonen för denna pärla till stad. Här finns allt från bra second hand till ljuvliga lunchställen och god fika. Men jag har mycket kvar att upptäcka. Har du några tips på ställen jag borde besöka i Helsingborg?

Lästips: Härlig brunch på Grand Hotel i Lund

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *