Snart bär det av!

I nästa vecka bär det av till mitt älskade New York. Och som jag har längtat. Det är dock många olika känslor som bubblar i mig. Den 12e november skulle nämligen ha varit min pappas 50-årsdag. Så det här blir både en resa för att minnas honom och för att fira livet. För någonstans känner jag att det är det jag måste göra. Att leva. För mig och för de som inte längre finns kvar.

Och New York för mig symboliserar det på så många plan. Det är en plats där jag minns mina drömmar. Där jag vågar höja blicken och tänka större. Där jag minns vem jag är, min röst och mitt budskap. Sist jag var där i september signade jag upp mig för min human design reader training efter att ha velat fram och tillbaka. Jag åt massor av god mat. Sprang runt och fotade content och brydde mig inte ett dugg om vad folk tyckte.

”Det är en plats där jag minns mina drömmar. Där jag vågar höja blicken och tänka större. Där jag minns vem jag är, min röst och mitt budskap.”

Om du vill följa med på resan så kommer jag fylla på den här fina lilla kategorin som jag hoppas ska få växa fram genom åren. För även om jag älskar mitt lilla Lund så älskar jag också New York. Det är som det bästa av två världar att få bo här och hälsa på där ibland.

Lästips: En guide till Greenwich Village, SoHo och East Village

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *