Snart är det dags för mitt coachingprogram Step Into Your Power

Jag är så himla peppad och stolt över att ha skapat mitt coachingprogram Step Into Your Power. Det här är en tio veckor lång resa för dig som är redo att stiga in i din fulla styrka. Inte genom att vara perfekt utan genom att omfamna hela dig, precis som du är. För dig som är redo att hitta kraften som redan finns inom dig och leva ditt liv på dina villkor. Det känns så läskigt, fint och omvälvande att äntligen få göra detta tillsammans med dig. Att få göra det som jag känner djupt inom mig är rätt för mig och att hjälpa dig att hitta just din väg.

För ett tag sedan stod jag i mitt kök och frågade mig själv vad tusan jag håller på med. Jag hade ifrågasatt mig själv och förminskat mig själv ungefär hela dagen. Sagt till mig själv att jag nog inte är rätt person att vägleda andra för jag är ju inte perfekt själv. Men sedan insåg jag att det är ju just det som är grejen. Att jag kan vara en förebild för andra just för att jag inte är perfekt. För att jag är stark, värdefull och har någonting att bidra med till världen även när jag tvekar och är rädd. För att jag känner rädslan och tvivlet och gör det ändå.

”Att stå i vår styrka handlar inte om att bara vara drivna, starka, glada och inspirerande. Det handlar precis lika mycket om att omfamna våra rädslor och våra osäkerheter.”

Att stå i vår styrka handlar inte om att bara vara drivna, starka, glada och inspirerande. Det handlar precis lika mycket om att omfamna våra rädslor och våra osäkerheter. För när vi vågar se dem på riktigt har de helt plötsligt inte makten över oss. När vi ser hela oss själva är det så himla mycket lättare att stiga in i vårt starkaste och mest autentiska jag.

Så när du jobbar med mig får du inte en perfekt coach. Men du får en coach som verkligen kan hjälpa dig att stå i din fulla styrka, precis som du är. Både under de dagar då du känner dig on top of the world och de dagar då du tvivlar. För alla de där dagarna är en del av resan och under Step Into Your Power lär du dig att hitta tillbaka till din röst, din styrka och det liv du vill leva. Precis som du är här och nu.

Är du redo att ta steget mot livet du vill leva? Läs mer här eller maila mig på tess.waltenburg@gmail.com för att boka din plats nu.

Lästips: Så kan en Human Design reading hjälpa dig att nå din fulla potential

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *