Nu är första avsnittet av Below and Beyond podcast här!

Jag och Ida är SÅ peppade över att äntligen ha släppt första avsnittet av Below and Beyond podcast! För en vecka sedan släppte vi en teaser och nu hittar du alltså det första riktiga avsnittet i din poddapp eller via vår sida här. I Below and Beyond podcast kommer vi prata om allt mellan himmel och jord när det kommer till personlig utveckling, manifestering, mindset och livet. Vi kommer gå djupt i det mörka och smärtsamma men även prata om att drömma stort och verkligen leva livet fullt ut. Du kommer få ta del av allt från tankar och reflektioner till konkreta tips och idéer kring hur man kan jobba med sina egna mönster.

Below and Beyond podcast – En podcast om personlig utveckling, manifestering och mycket mer

Vi vill verkligen skapa den här podden tillsammans med dig och är otroligt tacksamma för feedback. Hör gärna av dig till oss på Instagram och berätta om vad som kommer upp för dig så att vi kan utforska dessa ämnen djupare tillsammans. Ibland är det så himla värdefullt att känna att man inte är ensam i det man går igenom. Och där hoppas vi att Below and Beyond podcast kan peppa och stötta dig på din resa.

I första avsnittet, som du bland annat hittar här, pratar vi om rädslor och känslor. Vi går till exempel in på hur vi själva kan utforska rädslor med nyfikenhet. Dessutom pratar vi om hur vi kan hålla space för varandra. Det blev ett väldigt sårbart och fint avsnitt och jag ser otroligt mycket fram emot att höra vad du tycker. Bara att göra den här podden känns läskigt och utmanande för oss. Men genom att göra det hoppas vi på att kunna inspirera dig att följa dina drömmar. Att ta det där första steget även om du inte känner dig helt redo.

Vilka ämnen inom personlig utveckling och manifestering skulle du vilja höra mer om? Dela gärna med dig i en kommentar eller hör av dig till oss!

Lästips: Är det en kostnad eller en investering?

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *