Second hand vid Union Square på Manhattan

Nu är det äntligen dags för ännu en second hand-guide! För visst kan det inte bli för mycket av det? Oavsett var jag är så älskar jag att utforska second hand-utbudet. Framförallt i storstäder. Det är helt fantastiskt att se vad som har hänt på begagnat-marknaden och det finns så många mysiga, roliga, inspirerande butiker där man kan handla cirkulärt nuförtiden. Här delar jag med mig av två av mina bästa second hand-tips vid Union Square på Manhattan.

2nd Street

Det första stället vi gick till på vår second hand-runda den här gången var 2nd Street. 2nd Street har flera olika butiker men just den här ligger på 110 University Place. Det är en välsorterad second hand-butik där de både har kategorier efter märken och mer generella kategorier. Jag upplevde att det fanns mest i mindre storlekar, vilket det brukar vara generellt i de flesta second hand-butiker, men hittade ändå en härlig topp som jag gillade. Jag är ofta ute efter basplagg som känns lite roligare nu när jag bygger en kapselgarderob så jag var väldigt nöjd med mitt fynd.

Beacon’s Closet

Det andra stället vi gick till var Beacon’s Closet som är en riktig gammal goding. Redan när jag var 15 och hälsade på pappa i New York så gick jag till deras butik i Brooklyn. Den här gången blev det dock ett besök i deras butik på Manhattan istället. Fördelen med att gå till både 2nd Street och den här Beacon’s Closet-butiken är att den ligger på 10th West 13th Street, bara ett stenkast från varandra. Beacon’s Closet är en välsorterad second hand där man lätt hittar mycket men som ändå har bra priser. Jag hittade den här leopardmönstrade klänningen som jag är väldigt nöjd med.

Det finns otroligt många härliga second hand-butiker på Manhattan men mitt tips är att hålla sig till ett område, bestämma sig för några butiker och verkligen lägga tid där. Annars blir det lätt att man blir överväldigad och ändå inte hittar någonting. Jag kan verkligen rekommendera att handla second hand vid Union Square och passa på att ta en fika- eller lunchpaus på något mysigt ställe i närheten samtidigt.

Har du handlat second hand på Manhattan någon gång? Eller kanske till och med besökt någon av de här butikerna?

Lästips: Kom igång med second hand

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *