En bilddump (och snabba tips) från NYC

Jag har flera härliga NYC-guider på gång efter min resa i November. Men först kommer en gammal hederlig bilddump med snabba tips, minnen och favoriter. För visst kan man inte få för mycket av en det stora äpplet…?

Här är ett gäng bilder och tips på saker att göra i min andra favoritstad:

Drinkar på The Folly

Min pappas älskade bar. Gå dit, drink en cocktail utöver det vanliga och ta foton i deras photobooth.

Second hand-shopping på Lower Manhattan

Det finns grymt många härliga second hand- och vintagebutiker i södra Manhattan. Den här gången fyndade jag på Beacon’s Closet och 2nd Street. Tips!

Stekmiddag på STK

En sak alla i min familj älskar är att umgås kring mat. När min faster fyllde år firade vi henne på STK – En stekrestaurang som var out of this world. Kan varmt rekommenderas.

Kaffe i mitt hörn på Caffé Reggio’s

En plats som alltid kommer ligga mig varmt om hjärtat är Caffé Reggio’s på MacDougal Street. Och jag passade självklart på att dricka cappucino, läsa och äta frukost i vårt hörn även den här gången.

Promenad i Central Park

Få saker är så klassiskt New York som att gå en promenad i Central Park, framförallt i vackert höstväder. Jag åker sällan norrut, utan håller mig på södra delen av Manhattan, men detta var verkligen värt det.

Inredningsinspiration och höstlatte på Ralph’s Coffee

Har du märkt att jag inspireras otroligt mycket av vackra miljöer…? Min fina vän Ellinor tog med mig till Ralph’s Coffee, en del av Ralph Lauren, och deras gröna inredning drog igång kreativiteten i mig.

Min nya (begagnade) klänning från Beacon’s Closet

Ett av mina second hand-fynd var den här härliga leopardklänningen från Beacon’s Closet som fick bli min outfit när min faster fyllde 50 år. Smock kan ju vara något av det skönaste som finns?

Vackra byggnader i mängder

Något jag älskar otroligt mycket är att promenera runt i NYC och bara titta på vackra byggnader. Tänk att en så enkel sak kan ge så mycket ny energi.

Älskade MacDougal Street

En stor del av mitt liv har spenderats på MacDougal Street och här finns så många minnen. Jag är så tacksam över att jag kunde åka tillbaka dit nu.

En riktigt bra bagel från Brooklyn Bagels & Coffee

Något jag alltid vill äta när jag är i NYC är en riktigt bra everything bagel. Helst med rökt lax och goda tillbehör. Den här gången blev det en från Brooklyn Bagels & Coffee som jag åt i Washington Square Park.

Har du varit i NYC? Vill du dela med dig av något eget tips? Gör det gärna i kommentarsfältet!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *