Så skapar du en vision board

Att skapa en vision board är ett sätt att komma igång med manifestering. Genom att hjälpa din inre vision av hur du vill att ditt drömliv är chansen större att det blir din verklighet. Men vad innebär det egentligen? Och hur skapar man en vision board? Det finns många olika sätt och du väljer det som passar dig. Välj det som väcker din kreativitet, nyfikenhet och inspiration till liv. Det är dags att drömma stort! Här tipsar jag om hur du kan skapa en vision board digitalt eller fysiskt och vad du kan tänka på när du väljer ut ditt innehåll:

Det här kan du ha med på din vision board

Så vad ska man ha med på sin vision board? Det har helt och hållet att göra med vad du drömmer om. Vad du längtar efter och vad som inspirerar dig. Här kan även human design hjälpa dig då vissa av oss manifesterar mer generellt och vissa mer specifikt. Men en bra tumregel är att tänka att innehållet ska kännas expanderande snarare än begränsande. Hitta sådant som symboliserar hur du vill känna snarare än att snöa in dig på en specifik sak.

Om det är någonting jag har lärt mig så är det att livet ofta tar med oss på vägar som är mer fantastiska än vi någonsin har kunnat föreställa oss. Genom att hålla ditt sinne öppet och låta det avspegla sig i din vision board har du ett fantastiskt äventyr framför dig. Vill du höra mer om detta? Missa inte avsnitt två av Below and Beyond podcast. Där pratar jag och Ida om myter kring manifestering. Och mycket mer.

Skapa en digital vision board

Jag föredrar att skapa en digital version på Pinterest. Förutom att ha den där lägger jag även in ett collage av bilder som bakgrund på datorn. Att se den varje dag påminner mig om livet jag vill manifestera och det inspirerar mig att jobba mot mina mål. Mycket roligare än att bara se ett rörigt skrivbord fullt med olika filer.

Jag har många olika Pinterest boards för inspiration. Och alla är såklart en del av vad jag drömmer om. Men på den här har jag ett mer begränsat urval. Här kan du se min board där jag även har lagt till bilder från mitt eget liv som fångar hur jag vill känna:

Skapa en fysisk vision board

Vissa föredrar att skapa en fysisk vision board. Det finns även fördelar med att verkligen se sakerna framför sig, ta sig tid och klippa och klistra. Känn in vad som känns bäst för dig, vad som väcker din kreativitet och inspiration. Du kan du klippa ut bilder ur tidningar, skriva ut citat från nätet eller hitta andra urklipp som du känner är i linje med ditt drömliv.

Placera den på en plats där du kan se den varje dag för att hjälpa dig själv att manifestera ditt drömliv. Kanske vid sängen där du kan se den innan du går och lägger dig och direkt när du vaknar? Eller vid din arbetsplats om du jobbar hemma?

Manifestera ditt drömliv med hjälp av en vision board

Så hur kan en vision board hjälpa oss att manifestera vårt drömliv? Det här är såklart mer komplext än jag kan täcka här men jag kan varmt rekommendera Tara Swarts bok The Source om du vill veta mer. Kortfattat så hjälper en vision board oss att se vårt drömliv som möjligt. Vi kan bara manifestera in det vi tror är möjligt för oss i vårt liv. Alltså hjälper det att kunna se livet vi vill leva framför oss, att se det för vår inre vision och att känna känslan av det.

Genom att skapa en vision board väljer du att fokusera på din drömmar. Både när du skapar den och när du ser på den till vardags. Till slut är det där drömlivet en del av ditt vardagliga liv och du har lärt din hjärna att det är möjligt. Hitta olika sätt att inkludera dina sinnen i din manifesteringsprocess och lek runt med vad som inspirerar dig.

Har du skapat en egen vision board? Hur gick du till väga? Och hur har den hjälpt dig att manifestera dina drömmar? Dela gärna med dig i kommentarsfältet! Det är en häftig känsla att få dela sina drömmar med varandra och jag ser så mycket fram emot att få prata mer om detta.

Lästips: Du kan göra vad som helst men inte allt på samma gång

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *