Inspirerande nätverksträff och gemenskap på Her Way frukostklubb

Community och gemenskap är verkligen någonting som ligger mig varmt om hjärtat. Det är underbart att gå sin egen väg men resan är så mycket roligare med andra som peppar och stöttar en längst vägen. Och jag är så glad och tacksam över att ha funnit det stödet hos kvinnor runt omkring mig. Nätverksträffar, möten och fina samtal med andra entreprenörer ger mig så mycket energi.

Gemenskap och nätverk för kvinnor som följer sina drömmar

Minns du att jag höll en workshop om human design för Her Way för ett tag sedan? Deras medlemskap Her Way of Life ger tillgång till massor av fantastiska evenemang både online och fysiskt. I fredags var det dags för frukostklubb i Malmö och jag fick träffa massor av andra inspirerande kvinnor. Det delades allt från pepp och hejarop till djupa samtal och erfarenheter av motgångar. Det känns så fint när man kan dela med sig öppet och ärligt och stärka varandra.

Att driva eget och följa sina drömmar kan kännas ensamt emellanåt så det är verkligen guld värt att kunna diskutera och bolla med andra. Jag har saknat fysiska träffar och gemenskap otroligt mycket så det var så fint att få komma iväg på detta. Nathalie som driver Her Way ordnar alltid så vackra och inspirerande miljöer och har ett otroligt sinne för detaljer. Dessutom är hon klok, driven och stärkande mot andra. En riktig stjärna att ha i sin närhet med andra ord.

Längtar du också efter gemenskap, möjlighet att mötas och att utvecklas? Med koden TESS50 får du 50 % rabatt på ditt medlemskap första månaden om du vill testa att gå med i Her Way of Life. Efter det kostar det 199 kronor per månad utan bindningstid. Kanske ses vi på nästa frukost eller workshop online?

Lästips: Och helt plötsligt föll alla bitar på plats

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *