Inred med återbruk och second hand – Idag lanserar jag min nya webbkurs!

– Inlägget innehåller reklam för min egen verksamhet i form av annonsering för min kurs ”Inred med återbruk och second hand” hos Mina Webbkurser

Idag är det dags att fira! Jag har nämligen släppt min andra kurs hos Mina Webbkurser och jag ser SÅ mycket fram emot att få dela den med dig. Kursen ”Inred med återbruk och second hand” är skapad för dig som vill inreda hållbart men som vill ha ny inspiration och tips på hur du kan göra. I kursen får du både generella tips och idéer kring hur du kan tänka kreativt med återbruk samt konkreta guider och lektioner där jag visar hur du kan göra om möbler, textilier och andra inredningsdetaljer. Jag har skapat den för att visa hur enkelt, roligt och inspirerande det kan vara att inreda med second hand och loppisfynd och hoppas verkligen att den ska komma till glädje för dig.

I kursen ”Inred med återbruk och second hand går vi bland annat igenom:

  • Olika sätt att hitta inredning second hand
  • Hur du kan hitta din personliga stil
  • Att våga mixa och matcha
  • Hur du kan göra om och fixa till textilier, möbler och inredningsdetaljer

Och mycket mer! Så om du har varit peppad på att inreda med second hand och återbruk så är det här ett perfekt tillfälle att komma igång. Om du köper kursen innan 31 november så får du dessutom bonusmodulen ”Duka med återbruk och second hand” utan extra kostnad. Där visar jag upp exempel på dukningar och delar även med mig av generella tips och råd kring hur du kan duka hållbart.

Är du nyfiken på kursen men vill veta mer? Se introduktionsvideon gratis och läs mer om kursen här. Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller funderingar!

Lästips: Längtar du efter mer självkärlek i vardagen?

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *