Rost, fransar och leopard

Jag var riktigt nöjd med gårdagens hållbara outfit. Det blev en härlig blandning av färger, snitt och mönster. Det är sällan jag tänker på att dokumentera mina outfits, jag önskar att det hände oftare, men den här gången blev det faktiskt av. Och framför Lunds vackra domkyrka dessutom! Byxdressen är från Something Borrowed, örhängena från POW Studio, skorna från El Naturalista och handväskan från Emmaus Björkå.

Min dag igår var riktigt härlig och kreativ. Den började med en plåtning med fantastiska Claudia sedan jobbade jag hemma en stund innan jag mötte upp henne på Love Coffee på Klostergatan för en kaffe. Jag kan varmt rekommendera ett besök där eller på deras nyöppnade ställe på Clemenstorget. Det är ett väldigt bra ställe att sitta och jobba på dessutom.

Hur ser din vecka ut? Är du ledig, jobbar du eller gör annat? Glöm inte att det är helt okej att inte ha den perfekta semestern. Det är så lätt att uppslukas av alla perfekta bilder på sociala medier och känna sig ensam om man inte har det som alla andra verkar ha det. Jag själv har varken råd eller möjlighet att ta ledigt i sommar i och med uppsatsen men jag försöker göra det bästa av situationen, göra mysiga utflykter och sätta guldkant på vardagen.

Lästips: Minska matsvinnet och fyll på skafferiet inför sommaren

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *