Hemester i Ronneby

Vi har haft ett par ljuvliga dagar i Blekinge. Mina morföräldrar har ett hus vid havet och vi tajmade in vårt besök perfekt när det fina vädret kom tillbaka. Barnen lekte i flera timmar vid havet när vi kom dit, doppade sig och lekte i sanden om vartannat. Jag ska vara ärlig och säga att jag inte har njutit av våra semestrar med två små barn tidigare år. Jag har konstant varit på helspänn, haft koll och undvikit faror. Lägg till sömnbrist och annat roligt ovanpå det så har du en härlig cocktail av ”inte så härlig semester”. Heh.

Men den här gången var det annorlunda. Det här var första året jag verkligen kunde känna att jag slappnade av. Barnen lekte tillsammans medan jag kunde sitta bredvid och ta det lugnt en stund och det var en underbar känsla. Jag hade såklart koll på dem men det var inte längre ett evigt springande och fixande. Det blir ingen ”riktig” semester för mig i år i och med att jag fortfarande skriver min uppsats så det är verkligen guld värt att kunna komma iväg i några dagar såhär. Nu är vi tillbaka i Lund igen och jag kör järnet med den sista redigeringen. Mitt mål är att lämna in i augusti och jag hoppas att jag kan hålla det.

Hur hemestrar du i år?

1 Comment

  1. Pingback: Att ha semester utan att faktiskt ha semester - Tess Waltenburg

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *