Plåtning med La Leia

Jag har vabbat i vad som känns som hundra år nu. Först var barnen lite snoriga och fick bli hämtade från förskolan, sedan fick A vattkoppor. Vad är oddsen att få just det nu i Corona-tider…? Jag har försökt sänka kraven, ta det lugnt och inte stressa över allt som inte blir gjort men det är svårt. Det är fantastiskt att vara egen och styra sin egen tid men det innebär ju också att ingenting blir gjort om man själv inte gör det. Jag har i alla fall beslutat mig för att lämna in min uppsats i augusti vilket känns som en lättnad. Nu kan jag förhålla mig till det istället.

Vi är alla vackra på vårt eget sätt

Igår hade jag dock en superrolig kväll när jag var i Malmö och plåtades för fantastiska La Leia. Jag har modellat för dem för många år sedan, både på visningar och i skyltfönstret, och älskar verkligen deras sätt att se det vackra i alla kvinnor. Det var en ära att få modella för dem ännu en gång med ett helt gäng fantastiska kvinnor. Vi ser alla olika ut men är vackra på vårt eget sätt. Vi höll till i Hipps magiska lokaler och plåtade flera olika stilar. Jag ser verkligen fram emot att visa er resultatet! Följ gärna La Leia på Instagram för massor av härlig inspiration och hyllningar av kvinnors kroppar.

Plåtning med La Leia
BH från Primadonna på plåtningen med La Leia
Plåtning med La Leia
Trosor från Cosabella på plåtningen för La Leia

Jag velar fram och tillbaka kring om jag ska skriva mer ”vardagliga” blogginlägg eller om jag ska hålla mig till guider, artiklar och liknande. Jag vill på ett sätt inte uppdatera för ofta, och väljer kvalitet framför kvantitet, men samtidigt tycker jag att det är roligt att dela med mig av vissa delar av mitt liv. Plåtningar är såklart inte något jag gör varje dag, men det är kul att dela med sig av.

Vad tycker du? Föredrar du guider eller gillar du mer ”typiska” blogginlägg? Vill du kanske ha hållbara tips mer kopplat till vardagen här eller föredrar du att läsa om det på Instagram? Jag tar tacksamt emot er feedback i kommentarsfältet. Jag vill ju att bloggen ska ge er som läser så mycket som möjligt så det är verkligen guld värt att veta vad ni tycker.

Lästips: Nu är det viktigare än någonsin att vi stöttar småföretagare

2 Comments

 1. Elina 12 juni, 2020 at 08:52

  Tycker en bra mix är topp! Lite vardag skadar inte, gör ju att man får lära känna dig lite bättre. Med det sagt behöver du ju inte ställa krav på dig själv om hur ofta du ska skriva, eller att det blir någon ’detta är min dag i timmar och minuter, inklusive bild på all min mat idag’ – blogg. Skriv på känsla helt enkelt!

  Reply
  1. Tess Waltenburg 18 juni, 2020 at 20:30

   Tack snälla för ditt svar! Det är lite så jag tänker också, att dela med mig lite mer av min vardag men inte som de bloggar som lägger upp hela tiden och det känns som att de dokumenterar varje ögonblick. Jag uppskattar verkligen din feedback!

   Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *