Organisera smart i resväskan

– Betalt samarbete med OMOM

Tycker du att det lätt känns rörigt när du packar? Jag gillar att hålla mina saker organiserade, både här hemma och när jag reser, så för mig är det guld värt att hitta sätt att hålla bättre ordning på mina saker. Det gör det även snabbare och smidigare att packa. Här tipsar jag om hur du kan organisera smart i resväskan. Och delar även med mig av ett hållbart julklappstips.

OMOM är ett litet, hållbart företag som har många olika tygpåsar. De är schysst producerade och användbara i vardagen. Jag har till exempel en stor grön tygkasse därifrån som är perfekt när vi storhandlar. Om du har följt mig ett tag så har du säkert sett den swischa förbi i flödet. Häromveckan när jag reste till New York plockade jag dock fram ett gäng mindre påsar från dem för att organisera mina saker.

Organisera smart i resväskan med olika tygpåsar

Jag har använt tre olika produkter från OMOM här: Pocket, fruktpåse i nät och vävd fruktpåse. I en packade jag t-shirts, i en strumpor och underkläder, i en småsaker som annars hade legat löst och så vidare. Pocket-varianten är toppen för saker som sladdar, laddare och powerbanks i ryggsäcken också. Förutom att vara användbara för packning när man ska åka någonstans så är de guld värda för att ha koll på vad som är smutsigt och vad som är rent innan man åker hem.

Det som är toppen med de här påsarna är att de såklart går att använda om och om igen. De har även många olika användningsområden. Oavsett om du vill ta med dem till affären och ha frukt i eller packa kläder i när du ska iväg så är de ett smidigt sätt att ha ordning och reda. Och ett superbra presenttips till nära och kära! För vem älskar inte presenter som faktiskt kommer till användning?

Vad gör du för att organisera smart i resväskan?

Lästips: Strukturera och organisera ditt liv för att frigöra tid och energi

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *