Och helt plötsligt föll alla bitar på plats

Det är märkligt egentligen. Hur vi kan sitta med alla ledtrådar och pusselbitar och ändå inte riktigt se hela bilden. För mig har de senaste åren varit en sådan process. Jag har känt så starkt att jag är på rätt väg men ändå känt mig så himla vilsen. Hintar har kommit in från höger och vänster men jag har inte riktigt vetat vad jag ska göra med dem. Eller så har jag kanske varit rädd för vad de har försökt säga mig.

För ibland är det ju så. Att det som skrämmer oss mest är våra största drömmar och vår mest innerliga längtan. Det där som väcker elden inom oss men som vi vet kommer ta oss bortom vad som känns tryggt och invant. När vi verkligen lyssnar på våra drömmar finns det ingen återvändo. Och det är fantastiskt och skitläskigt på samma gång.

”Och oavsett vad som händer så har jag mig. Oavsett vad som händer så går jag min väg, och det är värt mer än allting annat.”

För mig har det handlat om att hitta tillbaka till det jag alltid har älskat och drömt om. Sidor hos mig själv som jag har tryckt undan för att jag har sett dem som naiva eller ytliga. Jag har tänkt att jag bara har tryckt undan min ledsamhet och min ilska men jag har precis lika mycket tryckt undan min lust och min längtan. Aldrig mer. Nu får det fan vara nog. Nu går jag efter allt som jag tidigare sett som omöjligt och jag har expanderat tillräckligt mycket för att verkligen tro på det.

Och oavsett vad som händer så har jag mig. Oavsett vad som händer så går jag min väg, och det är värt mer än allting annat.

”Ibland finns svaren vi söker inom oss hela tiden. Det kan vara det vi tar för givet. Sakerna vi gör som är så enkla och naturliga för oss att vi inte tänker på dem. ”

Ibland finns svaren vi söker inom oss hela tiden. Det kan vara det vi tar för givet. Sakerna vi gör som är så enkla och naturliga för oss att vi inte tänker på dem. Jag har alltid dragits till många olika saker men har känt mig trängt när jag har blivit ombedd att välja en sak. Att nischa mig. Det har liksom känts som ännu en box som jag inte riktigt får plats i. Jag vill ju göra så mycket. Och nu har det äntligen slagit mig hur alla olika delar av mig ska få plats.

Jag har väckt mina gamla drömmar till liv de senaste dagarna och känner äntligen hur hela jag vibrerar av lust, längtan och inspiration. Och jag kan knappt vänta på att få dela resan med dig. Jag kommer berätta mer inom kort när jag har landat lite. Men det jag vill säga just nu är: Följ dina drömmar. Lyssna på din inre röst. Ta det där första steget även om det känns läskigt. Det här är ditt liv och allt du behöver finns inom dig.

Lästips: Egenansvar handlar inte om att klandra sig själv utan om att ta makten över sitt liv

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *