Uppfriskande ekologisk kombucha från Pureness

– Betalt samarbete med Pureness

Jag älskar uppfriskande drycker och kombucha är en stor favorit. Enligt mig ska den inte vara alltför syrligt utan bara perfekt uppfriskande. I somras drack jag i princip bara kombucha med colasmak från Pureness. Nu har jag dock hittat en ny favorit med persikosmak som också är därifrån. Den är så himla fräsch och god och känns perfekt nu inför våren. Mmmm!

Sedan ett tag tillbaka är jag ambassadör för Pureness. Med koden TESS20 får du 20 % rabatt på ditt köp hos dem. Du kan antingen klicka hem fräsch kombucha, det finns storpack för dig som bara älskar det, eller andra produkter ur deras sortiment. Pureness har massor av ekologiska produkter och kosttillskott av hög kvalitet. Några av mina favoriter är deras elektrolytpulver, perfekt vätskeersättning när det är varmt, och deras proteinpulver med chokladsmak.

Kombucha och bra kosttillskott ger mig ny energi

Jag har som du säkert vet dragit ner på kaffe. Och jag försöker även lägga till annat som verkligen ger energi. Det kan vara allt från ett gott glas kombucha och bra kosttillskott till promenader i solen och träningspass. För mig är det viktigt att känna in vad jag och min kropp behöver just i stunden och försöka ge mig själv det. Som alltid tror jag på att lägga till saker som får en att må bra istället för att sätta upp regler. Ju mer bra saker vi lägger till desto bättre mår vi och då hittar vi vår egen unika balans naturligt.

Sedan jag började träna regelbundet igen för ett tag sedan känns det extra viktigt att ge min kropp näring och återhämtning. Jag vill verkligen inte fastna i att pusha min kropp för hårt igen och inte fylla på med energi. Det häftiga är att jag även märker ett positivt resultat på min träning när jag lyssnar på kroppen, följer min cykel och ger mig själv näring och vila också. Vilket borde vara självklart egentligen.

Vad ger dig en boost av energi i vardagen?

Lästips: Hitta ditt work flow med human design

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *