Något stort är på gång

Har du känt den där känslan när saker bara faller på plats? När något du har jobbat på länge äntligen känns helt rätt? Sedan ett tag tillbaka har jag arbetat med ett projekt behind the scenes som jag är otroligt peppad inför. Det är en sådan där idé som har varit med mig länge och som har tagit olika uttryck och former. Jag tror att de bästa idéerna ofta är så. Att de liksom hänger med oss även om de förändras över tid.

Och innan jag går ut med vad jag ska lansera så vill jag prata lite om just det. Att våga testa, lära sig längst vägen och testa igen. För just den här lanseringen hade aldrig ägt rum om jag inte hade gjort allt annat jag har gjort. Om jag inte hade vågat. Testat. Kört på. Gjort misstag. Och gjort om igen. Så jag vill både fira det som är på gång och alla andra steg som har lett mig hit.

”För just den här lanseringen hade aldrig ägt rum om jag inte hade gjort allt annat jag har gjort. Om jag inte hade vågat. Testat. Kört på. Gjort misstag. Och gjort om igen. Så jag vill både fira det som är på gång och alla andra steg som har lett mig hit.”

Och ja, jag passar på att fira redan nu. För jag tror att det är så himla viktigt att fira vad man har åstadkommit bortkopplat från exakt hur det går. Bara ATT ha gjort något, att ha lanserat det man har tänkt och faktiskt gått i mål med det är en stor grej. För de flesta fantastiska idéer folk har stannar vid just en idé. En tanke som aldrig får mer liv än i någons huvud på grund av rädslor och begränsningar.

Om du är en av dem som vill bygga ett liv på dina villkor och definiera vad framgång är för dig så tycker jag verkligen att du ska hålla koll här 1 Mars. Då händer nämligen något som jag känner är så rätt när jag lanserar något som jag verkligen känner behövs. Något som har grott inom mig länge och som äntligen är redo att blomma ut. Och som jag kommer fira stort, både nu och när det väl är lanserat. För drömmar är värda att fira, igen och igen.

Lästips: Lyckas med dina mål och undvik fallgropar

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *