Missa inte Yves Rochers härliga kampanj!

– Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Yves Rocher

Har du uppskattat mitt samarbete med Yves Rocher? Då kommer du älska det här inlägget! Yves Rocher har nämligen en superhärlig kampanj just nu där du får en valfri produkt utan extra kostnad! Du kan till exempel beställa mitt matta favoritläppstift, koncentrerad duschgel, härliga nagellack från Go Green-serien eller min favoritmascara. Jag älskar Yves Rochers produkter både för deras höga kvalitet och deras pris. För mig är det viktigt att ha enkla, bra produkter som går att använda varje dag och jag har hittat så många vardagsfavoriter i deras sortiment.

Härliga vardagsprodukter i sminkväskan och badrummet

Använd koden SUMMER21 i kassan för att få en gratis produkt när du handlar över 149 kronor. Kampanjen är giltig i två dagar till, till och med den 11 maj, och det gäller produkten du först lägger i kundkorgen. Här kan du se några av mina absoluta vardagsfavoriter. Mascaran ”Intense Metamorphose” är verkligen helt fantastisk och ger bra färg, längd, volym och separerade fransar. Allt i en och samma mascara. Den kostar 219 kronor i vanliga fall, vilket jag tycker är ett toppenpris för en så bra mascara, men just nu är den på kampanj för 169 kronor så passa på! På bilden här i inlägget kan du se hur mascaran ser ut på mina fransar.

Andra vardagsfavoriter hos mig är brynpennan som snurras upp och deras brynmascara. Jag har båda i mörkbrunt och de ger ett superfint resultat. Varför har jag inte testat brynmascara tidigare? Jag gillar även deras hudvårdsprodukter för ansiktet som känns lyxiga trots att de är väldigt prisvärda. De håller dessutom länge. Yves Rocher har även en kampanj på Face Care med 25 % rabatt så om du behöver fylla på badrumsskåpet är det ett bra läge. Om du är i behov av flera produkter i det här inlägget så kan jag tänka mig att det blir en toppenbeställning.

Har du testat några produkter från Yves Rocher innan?

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *