Möte i Malmö och en spännande vecka

Våren gör något med mig. Det är som att inspirationen och energin kommer tillbaka för fullt med ljuset. Så himla härligt! Det är mycket kul på gång som jag ska dela med mig av snart. Jag filar på två nya delar i mitt företag som jag tror kommer bli hur bra som helst. Nu känner jag mig som en sådan där störig hemlighetsfull typ, haha. Men jag lovar att jag kommer berätta mer inom kort.

En rolig sak jag kan berätta just nu är att jag var i Malmö häromdagen och träffade fantastiska Lovisa som driver Womin. Hon ska hjälpa mig med SEO och texter till min hemsida och det var så himla kul att träffa henne och bolla idéer. Vi åt en god lunch på Beyond Us, jag tog sommarsalladen med lax, innan vi satte oss på deras ovanvåning och jobbade. Beyond Us är verkligen ett perfekt ställe om man vill ha ny inspiration. Man kan äta gott, ta en kopp kaffe, jobba i deras co working-space och kika på det som säljs där. De har alltid olika pop up-butiker från härliga små företag och jag blir så glad av att se all inspirerande produkter från mindre märken.

Vill du lära känna Lovisa bättre? Missa inte att kika in på hennes Instagram idag där jag kommer gästa Womin Talks och prata om hållbart entreprenörskap. Jag ser verkligen fram emot att få prata om ett ämne som ligger mig så varmt om hjärtat. Vi har tidigare kört en live om hållbar privatekonomi som du kan se som IGTV på min Instagram.

Det händer många spännande saker för mig den här veckan och jag är så peppad på nya kreativa projekt. Hur känns den här veckan för dig?

Lästips: Så lyckas du med ditt företags hållbarhetskommunikation

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *