Middag på Aster med Sandy

För ett par veckor sedan var jag på nyöppnade Aster i Malmö med Sandy och det var SÅ trevligt! Jag och Sandy har följt varandra och snackat på Instagram ett bra tag men detta var första gången vi sågs ”på riktigt”. Det känns så märkligt och naturligt på samma gång när man träffar någon som man på sätt och vis redan känner väl.

Om du inte följer Sandys konto så kan jag varmt rekommendera det. Hon delar med sig av så många kloka tankar och härliga tips kring allt från karriär och ekonomi till föräldraskap och vardag. Hon har dessutom inspirerat mig att införa små, enkla hållbara vanor som att ta trapporna och vardagsträna även om det bara blir så stunder här och där. Jag älskar personer som peppar och inspirerar på ett avslappnat sätt och Sandy är verkligen en sådan person.

God mat och dryck på Aster i Malmö

Vi sågs som sagt på Aster, ett nyöppnat ställe nära Malmö C, som jag hade hört väldigt gott om. Det är fullbokat långt i förväg men man kan få drop in-platser på uteserveringen om man har tur. Vilket vi hade! Sandy var redan där och hade tagit ett bord när jag kom. Vi åt och drack gott och testade flera olika rätter. Fisken var underbar! Melonsalladen och desserten likaså. Jag kommer såklart inte ihåg exakt vad vi åt för att jag var så uppslukad av både maten och samtalen men Aster kan varmt rekommenderas.

Det är så fint när man har så trevligt att tiden bara flyger iväg. Jag tog inte ens några bilder utan Sandy har snällt skickat de hon tog, haha. Vi pratade om allt från relationer och familjemönster till karriär och influencerskap. Jag är verkligen en person som gillar att kunna prata om allt mellan himmel och jord och det betyder så mycket att lära känna personer som tillåter mig att vara helt och hållet mig själv.

Jag ser verkligen fram emot både att träffa Sandy igen och att komma tillbaka till Aster! Tänk vilken lyx det är att bo i Lund och ha Malmös fantastiska utbud så nära. Man behöver aldrig åka långt för att uppleva fantastisk mat och andra härliga saker om man bor här. Har du varit på Aster?

Lästips: En härlig dag i Malmö med shopping på Beyond Us och fika på Noir

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *