Manifestering: Förkroppsliga personen som redan har det du drömmer om

Manifestering är ett ord som dyker upp allt oftare lite här och var. I alla fall i de sammanhang jag är en del av. Men vad betyder det egentligen? Och hur kan man jobba med manifestering i vardagliga livet? Här delar jag med mig av tips och erfarenheter kring hur jag jobbar aktivt med manifestering. Och framförallt hur du kan jobba med att förkroppsliga personen som redan har det du drömmer om för att manifestera ditt drömliv.

Myter om attraktionslagen och manifestering

Att förstå attraktionslagen kräver mer än att bara läsa på om den. Och det är svårt att summera den snabbt i ett blogginlägg. Men kortfattat kan man säga att attraktionslagen innebär att vi attraherar mer av det vi redan är. När vi till exempel är tacksamma för det vi har attraherar vi fler saker att vara tacksamma för. En vanlig missuppfattning tycks dock vara att vi måste vara glada hela tiden eller att vi attraherar sämre saker för att vi är ledsna men som jag ser det är det inte alls det det handlar om.

Attraktionslagen handlar inte om en tillfällig känsla. Det handlar om vår grundläggande känsla av att vara värda det vi drömmer om. Du kan vara ledsen och arg och ändå ha en stor trygghet i dig själv och tillit till din egen förmåga. Som jag ser det har vi till och med större attraktionskraft när vi accepterar, älskar och äger alla delar av oss själva och inser att vi är värda allt vi drömmer om oavsett känslotillstånd. När vi som helhet förkroppsligar känslan av att vara värda allt precis som vi är tar vi bort undermedvetna hinder som står mellan oss och det vi vill attrahera in i våra liv.

Du manifesterar inte det du är värd – Du manifesterar det du tror att du är värd

En annan vanlig myt är att vi manifesterar det vi är värda. Som om de som är med om hemska saker har förtjänat det. Och att de som har det gott ställt är värda välgång. Men här vill jag poängtera att det handlar om vad du tror om dig själv. Vad du tror att du är värd. Du kan vara en helt fantastisk människa som är värd all välgång i världen men om du inte tror att du är värd lycka är risken stor att du ändå kommer finna dig i relationer och situationer som får dig att må dåligt. Det är alltså inte så att någonting är fel på dig för att du inte lyckas manifestera det du drömmer om.

Oavsett vad du tror om universum eller attraktionslagen så handlar det om att det du tror om dig själv och ditt liv speglas i din fysiska verklighet. Om du är mer praktiskt lagd kan du se det som att du rent krasst öppnar upp eller sluter dig inför olika möjligheter. Ifall du har en idé om att du aldrig vinner tävlingar lär du inte tävla från första början och då bekräftar du den idén för att du aldrig tar chansen. Och om du tror att du inte förtjänar kärlek kanske du stannar i en relation som du mår dåligt i. Vilket leder till att det inte finns utrymme för relationen du faktiskt förtjänar.

Att manifestera genom att förkroppsliga den du vill vara

Så nu kommer vi in på förkroppsligande. Vad tusan är det egentligen? Förkroppsligande, kallat embodiment på engelska, är en del i att manifestera. Och det man helt enkelt gör då är att bli personen man vill vara för att komma närmare sitt drömliv. Det fina med det är att du kan börja här och nu. Ett steg i taget. Du behöver inte göra allt på en gång men små förändringar i vardagen kan göra stor skillnad när det kommer till manifestering.

Personen du vill vara, vem är hon? Kan du beskriva henne i detalj? Vad spenderar hon sin tid, sin energi och sina pengar på? Vilka personer umgås hon med? Hur behandlar hon sig själv, sin kropp och sina känslor? Kan du se framför dig hur hon klär sig? Vad hon äter och gör under sina dagar? När du börjar plocka in små små bitar av den du vill vara i ditt liv lär du dig långsamt att du är den personen nu. Och det är då magi börjar hända.

Human design och manifestering

Ett annat otroligt kraftfullt verktyg för manifestering och förkroppsligande är human design. Human design lär oss hur vi kan ta till vara på våra inneboende gåvor och förstå hur allt vi behöver för att skapa vårt drömliv redan finns inom oss. Det ger oss även värdefull information kring vår unika manifesteringsprocess, hur vi kan ta aktiva steg mot livet vi vill leva och nå vår fulla potential. Hur du manifesterar med mest lätthet och flow ser olika ut och det kan vara så att du försvårar för dig själv genom att försöka manifestera på ett sätt som fungerar för någon annan men inte för dig.

I mitt one on one coachingprogram Step Into Your Power som startar 25 augusti jobbar vi på djupet med just din human design i tio veckor för att du ska kunna skapa livet du drömmer om. Är du redo att skala bort idéer om hur du borde leva ditt liv och leva livet fullt ut som just du vill leva det? Hör av dig till mig på tess.waltenburg@gmail.com om du har några frågor eller boka din plats här.

Lästips: Så kan en Human Design reading hjälpa dig att nå din fulla potential

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *