Du kan alltid gå tillbaka till att nöja dig

Jag skulle vilja dela med mig av något jag delade med en coachingklient under en av våra sessioner. Vi pratade om rädslor och hur man kan göra när man står inför ett stort beslut och inte vet hur det kommer utspela sig. För det första vill jag poängtera att vi aldrig vet exakt hur saker kommer bli. Det är en del av resan som är livet och när vi omfamnar det blir det mycket lättare att våga. Att vara modiga och ta steget trots rädslan.

”Du kan alltid gå tillbaka till att nöja dig. Det kommer aldrig vara en brist på halvdana möjligheter, trista jobb, kassa relationer eller vad det nu än är du nöjer dig med i nuläget.”

Och det jag sa till henne var: Du kan alltid gå tillbaka till att nöja dig. Det kommer aldrig vara en brist på halvdana möjligheter, trista jobb, kassa relationer eller vad det nu än är du nöjer dig med i nuläget. Du kan alltid gå tillbaka till det senare om du vill. Men det där som får det att pirra i magen på dig eller den där möjligheten som väcker gnistan i dig är alltid värd ett försök. Ja, du kommer säkert göra misstag. Och du kommer antagligen få omvärdera din väg om och om igen. Helt enkelt för att det är en del av att vara människa. Men att gå igenom hindren som är en del av din egen väg är alltid värt det.

För som sagt: Du kan alltid gå tillbaka till att nöja dig. Det alternativet finns alltid. Men de där möjligheterna som känns läskiga och väcker elden i dig samtidigt är alltid värda ett försök. Att gå efter dina drömmar och livet du verkligen vill leva är alltid värt det. Så välj dig. Oavsett hur rädd du är. Och behöver du verktyg, stöttning och support så finns det fortfarande några få platser kvar till mitt coachingprogram Step Into Your Power med start 25e augusti. Jag är så redo att möta dig och få följa just din resa mot livet du drömmer om. Läs mer och signa upp dig här.

Lästips: Ibland är de största skiftena de som inte syns

2 Comments

 1. Evelina 26 augusti, 2022 at 12:12

  Så jäkla bra sagt!

  Reply
  1. Tess Waltenburg 20 september, 2022 at 09:08

   Tusen tack fina du!

   Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *