Kosttillskott för hormonell hälsa

– Inlägget är en annons för Pureness

Jag har, som du säkert vet, gjort mycket för att förbättra min hormonella hälsa de senaste åren. Det har varit en omvälvande process att läka kroppen inifrån och ut men jag är så tacksam över att jag har gjort det. Känslan av att faktiskt jobba med min kropp istället för emot den idag är värd alla upp- och nergångar på vägen. En sak jag har gjort är att börja med kosttillskott för hormonell hälsa. Även om jag har sett över kost och träning så upplever jag stor skillnad när jag även tillsätter extra näring som min kropp mår bra av. Med rabattkoden TESS20 får du 20 % rabatt på hela din order hos Pureness oavsett om du beställer kosttillskott för hormonell hälsa eller annat du är i behov av.

Hormonbalanspaketet – Kosttillskott för hormonell hälsa från Pureness

Jag har länge använt kosttillskott från Pureness så när jag valde kosttillskott för hormonell hälsa kändes deras hormonbalanspaket som ett naturligt valt. Pureness hormonbalanspaket innehåller:

  • D-vitamin. D-vitamin stöttar flera av kroppens processer. Det hjälper även kroppen att reglera kalcium- och fosfornivåer, att stärka skelettet och immunsystemet.
  • Trippel Zink. Zink är ett viktigt mineral som du i första hand behöver från kosten men som även går att inta som kosttillskott vid behov. Zink bidrar till ett stärkt immunförsvar och balanserad hormonhälsa. Det skyddar även cellerna mot oxidativ stress. Utöver det bidrar Zink till hår, hud och naglar.
  • Krill Omega-3. Fleromättade fettsyror som Omega-3 bidrar till leverns, hjärtats och fettämnesomsättningens funktion.
  • Trippel Selen. Trippel Selen innehåller tre former av selen med E-vitaminkomplex som stöttar kroppens upptag av selen. Selen stärker hår, hud, naglar och bidrar till en normal sköldkörtelfunktion.

Kosttillskott av hög kvalitet

Jag har testat många olika kosttillskott genom åren men har verkligen fastnat för Pureness då de håller en hög kvalitet. Detsamma gäller deras andra produkter. När det kommer till helhetshälsa känns det viktigt för mig att välja produkter av hög kvalitet för att verkligen få önskat resultat. Förutom deras kosttillskott älskar jag även elektrolyter (toppen som vätskeersättning under varma dagar), proteinpulver, kollagen och kombucha från Pureness. Med koden TESS20 får du 20 % rabatt på hela din order hos Pureness oavsett vad du köper.

Lästips: Bärig proteinsmoothie med kollagen från Pureness

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *