Bärig proteinsmoothie med kollagen från Pureness

– Det här inlägget innehåller reklam för Pureness –

Här är ett tips på en härligt bärig proteinsmoothie! Jag dricker den ofta när jag har varit ute och sprungit, som mellanmål eller till frukost. Den är även toppen om du vill göra smoothieglassar. Jag har använt Sport Kollagen med blåbärsmak från Pureness som jag tycker är supergott i smoothies. Om du använder koden TESS20 så får du 20 % rabatt på hela ditt köp hos Pureness oavsett hur mycket du beställer.

Pureness har även naturellt kollagen som jag tycker om att ha i kaffe. För mig är det viktiga att lägga till näring till det jag redan äter och dricker, inte att sätta upp några regler för min kost. Jag märker att det gör stor skillnad nu när jag springer mer och mer. Det är häftigt att uppleva hur min kropp signalerar vad den behöver när jag väl lyssnar.

Det här behöver du för cirka fyra glas smoothie:

  • En banan
  • 2 dl hallon
  • 3 matskedar Pureness Sport Kollagen
  • 1/2 tesked kardemumma
  • 7 dl växtdryck (Jag använde havredryck)

Mixa alla ingredienser till en slät smoothie i en blender. Servera och njut! Du kan även göra den här proteinsmoothien lite tjockare och servera i skål som en smoothiebowl. Toppa med bär, granola eller något annat gott som du gillar.

Har du någotfavoritmellanmål eller kanske ett härligt smoothierecept att dela med dig av? Tipsa gärna i kommentarsfältet! Jag är alltid på jakt efter nya idéer kring frukost, lunch och mellis för att göra vardagen enklare.

Om du är sugen på att beställa någonting från Pureness med koden TESS20 som ger 20 % på hela ditt köp så kan jag även rekommendera deras kosttillskott, elektrolyter, proteinpulver och kombucha. De har så himla mycket gott och kosttillskotten är verkligen av hög kvalitet. Du kommer snart kunna läsa om kosttillskotten jag tar därifrån för att stötta min hormonella hälsa. Missa inte det!

Lästips: Uppfriskande ekologisk kombucha från Pureness

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *