Klippning på Salong Barr

Jag har inte klippt mig på… Jag vet faktiskt inte hur länge. Mitt hår blir sällan kluvet så jag är ofta den som klipper rejält, väntar ett år och klipper mig igen. Men nu var det dags! Jag gick till fantastiska Åsa som driver Salong Barr i Malmö. Första gången jag blev klippt av Åsa var när hon var lärling hos Bruns Frisörer för ungefär två år sedan. Då klippte vi av mitt långa hår till en kort page. Nu driver hon en egen salong och det var så kul att äntligen få gå dit och bli klippt av henne.

Salong Barr är en ekologisk salong utanför Sjöbo. Det var alltså perfekt tajming att jag behövde klippa mig nu när jag har skaffat bil. Även om du bor här i Lund eller Malmö så är det väl värt att åka dit. Åsa är så himla duktig och ser verkligen vad som passar varje persons hår. Att hon dessutom är supertrevlig att prata med under tiden är pricken över i.

Den här gången gjorde vi inte någon drastisk förändring men det blev en rejäl uppfräschning. Åsa tog en del på längden, gav håret en fin form och vips så såg håret tjockare ut än innan. Mitt hår är väldigt tjockt men även rakt och kompakt så det kommer inte alltid till sin fulla rätt. Men nu så! Tänk vad mycket det kan göra att bara få in lite mer ”luft” i håret. Det tog även bort mycket tyngd från huvudet. Jag tror att en del av anledningen till att jag är spänd i axlarna är på grund av mitt hår så det var skönt att få detta gjort.

Brukar du klippa dig ofta? Eller är du som jag och väntar länge mellan dina frisörbesök?

Lästips: Dina limiting beliefs är inte en definitiv sanning

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *