Inspirationsfrukost på Helio i Malmö med fantastiska kvinnor

I fredags arrangerade jag en inspirationsfrukost på Helio i Malmö. Vi var ett helt gäng som samlades på Helio vid 08.30 för att äta gott och nätverka. Det är alltid lika fint att påminnas om vilken kraft som finns i att jobba tillsammans istället för att se varandra som konkurrenter. Att få dela erfarenheter och stötta varandra. Även om jag tror på att köra sin egen grej så tror jag även att relationer är otroligt viktigt och att allt blir mycket roligare om vi hjälps åt.

Därför kändes det extra fint att vara just på Helio. Det är nämligen ett co-working space i centrala Malmö som fokuserar just på community building. Här kan man både hyra kontor och sitta i öppet landskap och teamet bakom Helio jobbar verkligen för att bygga upp en gemenskap. Förutom att erbjuda platser för dem som vill jobba här har de även ett mysigt café där vi var under eventet och lokaler man kan hyra för konferenser och utbildningar. Vill du veta mer om Helio i Malmö? Du kan läsa mer på deras hemsida här.

En härlig frukost och nätverksevent i centrala Malmö

Att få starta sin fredag såhär var verkligen fantastiskt. Personalen på Helio hade ordnat en fantastisk frukost. Det var ett härligt gäng kvinnor som jobbar med olika saker som var där. Tehuset Java sponsrade våra goodiebags med te, kaffe och fina små godispåsar och Pureness sponsrade med deras goda hallonkombucha. Finns det något bättre än goodiebags fyllda med godsaker man kan äta och dricka…?

Något jag ser fram emot under 2023 är att ordna fler event. Både i den här stilen och med andra teman. Jag tror verkligen på att skapa tillfällen där man kan bygga relationer och lära sig av varandra. Dessutom är det något jag verkligen älskar att göra. Har du en eventidé du skulle vilja anlita mig för? Du kan läsa mer om hur jag jobbar med PR och event här och kontakta mig om du har några frågor.

Efter eventet tog jag och Alexandra en fika och pratade om allt mellan himmel och jord när det kommer till personlig utveckling och livet. Det är alltid lika fint att få prata med henne, vrida och vända på olika perspektiv och växa tillsammans. Jag är så tacksam över alla fantastiska kvinnor jag har omkring mig och att vi får tillfälle att mötas såhär.

Vad är du tacksam för?

Lästips: En inspirerande dag på Internet i Fokus i Malmö

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *