En inspirerande dag på Internet i Fokus i Malmö

Min dag i måndags blev inte riktigt som tänkt. Jag hade tackat ja till ett moderatoruppdrag för Internet i Fokus för ett bra tag sedan. Men häromdagen blev jag påmind om att min sons skola var stängd just den här dagen. För mig som oftast sitter hemma och jobbar kändes det först typiskt att det blev datumet då jag skulle iväg på ett viktigt uppdrag men det är sådant som händer. Om det är något föräldraskapet och entreprenörskapet har lärt mig så är det att hitta lösningar även när saker inte går som tänkt.

Jag hade tänkt vara på eventet hela dagen men det slutade med att jag fick barnvakt efter lunch. Så då begav jag mig iväg. Det fanns en lucka på några minuter mellan min buss och mitt tåg så jag smet in på Love Coffee på Clemenstorget och köpte en pain au chocolat och en havrelatte för att ladda upp. Mums! Som jag har sagt innan: Pain au chocolat är en del av mitt personliga varumärke vid det här laget.

Paneldiskussion om Influencer Marketing på Internet i Fokus

När jag väl kom till konferens var allt redan igår och jag lyssnade på en del av Danijela Hagbloms presentation. Hon var otroligt inspirerande och jag är glad över att jag hann höra henne prata. Trots min sena ankomst hann jag ha några väldigt fina samtal med peppande branschkollegor. Det är alltid en härlig känsla att få prata med andra som brinner för samma saker som en själv, bygga relationer och få nya insikter.

Vid 14.30 gick jag upp på scenen och modererade en paneldiskussion om influencer marketing. Med i panelen hade jag Sanna Ödmark, Frida Ekholm och Julia Arheden från Cure Media. Det blev ett intressant samtal om trender kring influencer marketing och hur vi kan jobba tillsammans för att bygga en hållbar bransch. För mig som microinfluencer var det spännande att höra reflektioner kring hur just det är på uppgång.

Stort tack till Internet i Fokus för ett fantastiskt evenemang och till alla härliga branschkollegor som var där. Det är alltid lika givande att få inspireras av andra, nätverka och dela tankar och insikter. Även om allt inte blev som jag hade tänkt så blev det en riktigt bra dag.

Är du nyfiken på hur jag jobbar med varumärkesbyggande, kommunikation och content? Följ mig gärna på LinkedIn där jag skriver om det och hör av dig till mig på tess.waltenburg@gmail.com om ditt företag behöver min hjälp för att nå ut till era idealklienter.

Lästips: Nu lanserar jag äntligen mitt medlemskap Creative Content Collective!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *