Ibland är de största skiftena de som inte syns

Det är så lätt att se andras resor och tänka att saker händer över en natt. Vi ser bevisen på att någons drömmar har manifesterats och undrar kanske varför det inte händer oss. Ibland känns det kanske frustrerande att vänta på någonting som aldrig tycks komma. Men ofta är de största skiftena de som inte syns. De som händer inombords. Vår egen inre trygghet och kärlek för oss själva. Det där som ingen annan kan se eller ta på men som vi vet finns där. Och som ingen någonsin kan ta ifrån oss.

När vi kommer från en grundad plats där vi hör vår egen inre röst skiftar även det yttre. Dels på grund av vårt perspektiv. För det ska inte underskattas. Men även för att vi börjar attrahera saker som verkligen är i linje med den vi är. Inifrån och ut. Det är svårt för rätt saker att komma till oss om vi knappt själva vet vad vi vill.

”Men ofta är de största skiftena de som inte syns. De som händer inombords. Vår egen inre trygghet och kärlek för oss själva.”

Så när du ser på andra och undrar hur de kom dit de är, kom ihåg att det finns så mycket som pågår bakom kulisserna som vi inte ser. Att det ofta är många små steg som leder till de stora skiftena. Och att de inre skiftena är så mycket viktigare än de yttre. För det som är gemensamt för allt i ditt liv är du. Och vad du vill manifestera kommer antagligen ändras längst resans gång men din egen inre lycka kan ingen ta ifrån dig.

Vad skulle du kunna göra för att landa mer i din inre röst? Hur skulle du kunna ta små steg för att komma närmre din sanning?

Lästips: En härlig morgonritual för kropp och själ

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *