Hur påverkas du av personerna du omger dig med?

Häromdagen hade jag lyxen att få äta lunch och dricka kaffe med fantastiska Clara Löfvenhamn. Vi lärde känna varandra för flera år sedan genom ett influencernätverk. Clara driver nämligen Bossbloggen – En insiktsfull och inspirerande ledarskapsblogg. Och vi har hållit kontakten sedan dess. När vi sågs den här gången pratade vi om allt från karriärutveckling och hållbart ledarskap till livet i stort. 

En sak som slår mig gång på gång är hur viktiga andra människor är för mig. Hur mycket det påverkar mig att omge mig med personer som peppar, stöttar och utmanar. Personer som jag kan vara mig själv med och som hjälper mig att växa, både som människa och professionellt. Och hur mycket det även ger mig att få stärka, hjälpa och lyfta andra. 

”Även om jag själv tar cred för många av de saker jag har åstadkommit så hade jag aldrig kunnat göra allt jag har gjort ensam. Min karriär hade aldrig varit det den är idag utan mitt nätverk.”

Även om jag själv tar cred för många av de saker jag har åstadkommit så hade jag aldrig kunnat göra allt jag har gjort ensam. Min karriär hade aldrig varit det den är idag utan mitt nätverk. Och jag ser inte det som någonting dåligt eller som någonting som tar ifrån mig mina framgångar – Tvärt om. Mitt bidrag till världen blir inte mindre för att jag gör saker tillsammans med andra och tar emot hjälp. Men det är verkligen ett mindset jag har fått jobba på.

Hur påverkas du av personerna du omger dig med? Finns det någon i ditt liv som har lyft och peppat dig extra mycket som du skulle vilja fira just nu?

Lästips: Nätverka på Instagram – Så kommer du igång

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *