Hon andas frihet och har eld i sin blick

Vem var du innan världen sa till dig vem du skulle vara? Innan du fick ta på dig någon slags stickig tröja som aldrig riktigt satt rätt? Hon finns fortfarande där någonstans. Djupt inom dig. Det spelar ingen roll hur länge du har stängt inne henne eller hur länge du har ignorerat hennes viskningar. Hennes drömmar och längtan. Elden inombords.

Hon finns alltid där även om du har glömt. Hon kan alltid väckas till liv. Det är det du känner när du gör saker du älskar. De stunder du tar hand om dig själv och väljer kärlek framför rädsla. I stunder av njutning, frihet och lycka. Varje gång du är där för dig själv, på riktigt, i en känsla oavsett hur stor den känns. 

Vem är hon? Kvinnan inom dig? Hur vill hon ta plats? Vad är hennes sanning? Vilka rädslor håller dig tillbaka från att släppa fram henne?

”Hon andas frihet och har eld i sin blick. Hennes drömmar är hennes egna och hon vet vem hon är. Och hon fanns där inom mig när jag väl började lyssna. ”

Det behöver inte ske över en natt. Självkärlek är en process och det är okej att ta det ett steg i taget. Men jag skulle vilja bjuda in dig att lyssna på henne. Fråga henne vad hon vill. Väcka hennes drömmar och hennes längtan till liv. Och det är just därför jag har skapat mitt medlemskap Empowered – Self Love and Human Design Community. För dig som längtar efter mer. Som vet att hon finns där inom dig men som vill ha hjälp att hitta tillbaka till henne. Hem till dig själv.

Jag börjar minnas kvinnan inom mig. Hon andas frihet och har eld i sin blick. Hennes drömmar är hennes egna och hon vet vem hon är. Och hon fanns där inom mig när jag väl började lyssna.

Lästips: Är du redo att välja dig själv och ditt liv?

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *