Stadsungar (och en mamma) på grönbete

En av de saker jag älskar mest med att ha köpt bil är att kunna åka på spontana utflykter. Framförallt de dagar då jag känner att det är mycket för både mig och barnen. Det gör så mycket att bara kunna pausa en stund, åka iväg och göra någonting tillsammans. Jag älskar många delar av att bo i stan men jag längtar ofta ut i naturen. Nu känner jag att vi kan få både och.

Häromhelgen åkte vi ut till våra vänner utanför Hörby. Barnen fick klättra runt i jordhögar och hjälpa till med deras odlingar. Jag sörplade kaffe och vi åt alla rabarberpaj med rabarber från deras odlingar. Vi promenerade runt på deras mark och kollade på lamm. Det märktes verkligen att barnen uppskattade det.

Min plan är att kunna göra både korta och långa roadtrips tillsammans nu under sommaren men även under hösten. Det gör så mycket för humöret och inspirationen. Jag tar gärna emot tips och idéer om du har något smultronställe som du tror att vi skulle gilla. Du kanske vill dela med dig av något i kommentarsfältet?

Lästips: Svemester i Skåne – Mat, bad, caféer och utflyktsmål

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *