Är du redo att välja dig själv och ditt liv?

Det är så lätt att gå och vänta. På att förutsättningar ska förändras. Att någon ska ge en tillåtelse. Mer tid. Mer pengar. Det är så lätt att känna sig antingen för gammal eller för ung för att förändra saker. Som om skeppet redan har seglat. Eller att se andra som lever livet vi egentligen vill leva och tänka att det aldrig skulle gå för oss. Så varför ens försöka.

Ibland har vi levt så länge i andras bild av oss, roller vi har förväntats spela eller samhällets boxar att vi har glömt vem vi är. Och då är det väldigt lätt att tänka att det är för sent. Men saken är att det aldrig är det. Du kanske känner dig vilsen, som om du har vandrat alldeles för långt på en stig som inte var din att vandra, men det är aldrig för sent att vända om och byta väg.

Du kanske känner att du har förlorat dig själv men det kan du aldrig göra. Den du faktiskt är djupt där inne kommer alltid finnas kvar. Du kanske inte ens vet vad du drömmer om för att du aldrig har lärt dig att fråga sig själv det. Men den där känslan av att det finns någonting mer stämmer även om den bara finns där som en viskning just nu.

”Till slut kommer allting ner till om du är redo att välja dig. Och det enda tillfället du kan veta säkert att du har är här och nu.”

Och det kommer aldrig finnas en perfekt tid eller ett perfekt tillfälle. Rädslorna kommer alltid vilja hitta en anledning om du ger dem det. För att stanna i de där boxarna kan kännas tryggt även om de känns jävligt trånga. Till slut kommer allting ner till om du är redo att välja dig. Och det enda tillfället du kan veta säkert att du har är här och nu.

Är du redo att välja dig själv och ditt liv? Om några dagar, 21 april, startar andra omgången av mitt coachingprogram Step Into Your Power. Det är en möjlighet för dig som vill jobba 1:1 med mig och gå till botten med dina limiting beliefs, idéer om vem du borde vara och det som håller dig tillbaka för att verkligen stiga in i din fulla kraft. Läs mer om programmet här och tveka inte att höra av dig om du är redo eller har några frågor.

Lästips: Så skapar du en vision board

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *