Härliga Ascot Hotel i Köpenhamn

När jag gjorde min ADHD-utredning i Köpenhamn valde jag att bo på hotell. Dels för att slippa åka fram och tillbaka mellan de två dagarna utredningen pågick men även för att göra det till en så trevlig upplevelse som möjligt. Det gav mig en chans att återhämta mig efter den första dagen som var väldigt intensiv. Jag valde att bo på vackra Ascot Hotel som ligger nära centralstationen i Köpenhamn. Det var riktigt mysigt och jag hade lyxen att bli uppgraderad till ett dubbelrum med badkar trots att jag hade bokat ett enkelrum. Så himla härligt!

Vackert hotell i centrala Köpenhamn

Ascot Hotel är otroligt vackert. Deras inredning är helt i min smak med mörka interiörer, olika nyanser av grönt och blått, stämningsfull belysning, spännande detaljer. Jag älskar verkligen vackra miljöer! Det gör så mycket för min energi och inspiration. Här fick jag även sova gott och det var helt perfekt att kunna ta ett bad efter en intensiv dag. På morgonen satte jag inget alarm men vaknade ändå tidigt. Det kändes väldigt skönt då det gav mig tid att hämta min frukost, äta i lugn och ro, läsa och skriva i min journal. Även om utredningen sköttes helt fantastiskt så drog det upp mycket känslor och tankar och det var skönt att kunna landa i det.

Om du får tillfälle att åka till Köpenhamn någon gång i framtiden så kan jag varmt rekommendera Ascot hotell. Jag hade en underbar vistelse där och kommer definitivt att komma tillbaka. Om det är något jag har insett under 2020 så är det hur viktigt det är att uppskatta det som finns nära till hands. Även om man inte ska åka över till Köpenhamn från Sverige i onödan just nu så är det en fin påminnelse om att det är en fantastisk plats som bara ligger en tågresa bort. Det får definitivt bli en weekend där när läget i världen har lugnat sig.

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *