Guldkant på tillvaron med en härlig behandling på Bruns

Häromdagen cyklade jag ner till stan för att testa något nytt hos Bruns Frisörer. De har nämligen börjat med olika lerbehandlingar som hjälper hårbotten på ett riktigt härlig sätt. Det finns två olika varianter, en för fet hårbotten som är riktigt djuprengörande och en lite lättare behandling som passar alla hårtyper och hårbottnar. De passar perfekt för dig som vill sätta guldkant på tillvaron utan att åka på spa. Jag tycker att det känns extra bra när man kan unna sig något som är lyxigt och samtidigt ekologiskt och naturligt.

Jag har väldigt tjockt, grovt och kompakt hår så jag testade den djuprengörande varianten med grön lera. Precis som andra behandlingar hos Bruns Frisörer så är även denna helt ekologisk och naturlig. Du kan lägga till den om du ändå ska gå dit och klippa dig för en extra avkopplande stund. Det kändes verkligen som att hårbotten fick andas och blev ordentligt ren och fräsch.

Lyxigt, ekologiskt och naturligt

Behandlingen började med en oljemassage av hårbotten och nacke. Jag märker att jag samlar mycket stress och spänningar runt just det området så det var väldigt skönt. Sedan applicerades lermasken och fick verka innan den sköljdes ur. När behandlingen var färdig fick min frisyr sig även en uppfräschning med lite uppklippning och gardinlugg. Jag tänker spara ut längden nu men det är skönt att få bort lite tyngd och det blir mer liv i mitt hår när det är lite uppklippt. När jag har lite lugg känns det dessutom som att jag har en frisyr även när jag har håret uppsatt, vilket är fallet större delen av tiden.

Har du varit hos Bruns frisörer någon gång? Vem går du till i så fall? Bruns har salonger i både Malmö och Lund. De har även sitt eget hårmärke, Bruns Products, med många härliga ekologiska produkter. Saltsprayen med tangerin, hårsufflén med mynta och hårinpackningen med bergamott är mina personliga favoriter. Jag använder inpackningen varje vecka för att hålla håret friskt och starkt. Den känns dessutom väldigt lyxig både i konsistensen och med sin härliga doft.

Lästips: Giftfritt badrum: Min naturliga hårvårdsrutin

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *