Jag har något roligt att berätta för er

– I betalt samarbete med Yves Rocher

Jag har något roligt att berätta för er. Jag gillar, som ni vet, att lyfta och peppa både företag och individer som försöker ställa om till mer hållbara alternativ. Och jag tror att vi måste skapa engagemang på många olika nivåer för att få till en verklig förändring. Jag tror på good enough, dialog, samarbete och en rörelse där alla är med.

I höst kommer jag att samarbeta med Yves Rocher för att lyfta deras produkter och hållbarhetssatsningar. Målet med detta är inte att säga att de är ett 100 % hållbart företag utan att skapa en dialog kring vad de gör och vad de kan göra bättre. Precis som jag tycker att det är viktigt att lyfta små företag som grundar sig i en hållbar affärsidé så tror jag även att det är viktigt att de större företagen är med, och därför ser jag fram emot detta. Som ett internationellt företag har de större utmaningar men kan även göra större förändringar, och därför ser jag fram emot att inkludera dem i samtalet här.

Vad är dina tankar kring skönhetsbranschen och de utmaningar de står inför? Har du några frågor eller funderingar kring detta samarbetet? Tveka inte att skicka ett pm så svarar jag och vidarebefordar feedback till min kontaktperson på Yves Rocher. Jag ser fram emot att prata mer med er om detta och diskutera hur vi kan göra skönhetsbranschen mer hållbar. 

1 Comment

  1. Pingback: Hållbara nagellack i höstens färger från Yves Rocher - Tess Waltenburg

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *