Hållbar mat från din lokala bonde

– I betalt samarbete med Mylla Mat

Nu är det dags för julbord! Idag bjussar jag på en härlig rabattkod hos Mylla Mat som levererar fantastisk lokal mat till dörren med cykel i Malmö och Lund. En hållbar och smidig lösning som både underlättar livet och sätter guldkant på vardagen i dessa tider.

Hos oss blir det ett enkelt julbord men det blir verkligen inte tråkigare för det. Vi fokuserar på det vi verkligen tycker är gott och saker som kräver minimalt med ansträngning. Ostar som bara kan läggas upp på ett fat, färdigstekta köttbullar, kallskuret, lyxiga drycker och annat gott. Maten vi har fått från Mylla har alltid varit av fantastisk kvalitet och julbordet är inget undantag. Det känns fantastiskt att få äta gott och stötta lokala bönder på samma gång.

Ett hållbart julbord med lokal mat

Hos oss blev det lite gott och blandat på vår första jullunch för i år. Både klassiska julbordrätter som köttbullar, brysselkål och ägg men även lite mer nytänkande tillbehör som ölkorv och surdegsbaguette. Jag är inte så mycket för julskinka så den lyser med sin frånvaro, men det känns helt okej. En skiva eller två slinker ner om jag äter hos någon annan men i år blir det rökt sidfläsk hos oss istället. Till efterrätt blev det ostkaka, med vispad grädde och blåbärssylt. En riktig klassiker!

Förutom att ha mycket gott är Mylla toppen i dessa tider då maten levereras direkt till dörren med cykel. Du kan även välja att hämta upp din kasse på en av deras utlämningsplatser om du föredrar det. Med koden TESSMYLLAJUL2020 får du 100kr prova-på-rabatt på köp över 399 kronor. För ett smidigt, hållbart och underbart gott julbord. Mylla har självklart mycket annat gott också, så spana gärna in deras övriga sortiment när du ändå är inne på deras sida.

Vad vill du helst ha på ditt julbord?

Lästips: Nu är det viktigare än någonsin att vi stöttar småföretagare

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *