Frukostevent med Sparbanken Syd på Beyond Us i Malmö

Imorse satte jag mig på bussen till Malmö det första jag gjorde. Ett riktigt härligt event stod nämligen på schemat: Inspirationsfrukost med Sparbanken Syd på Beyond Us. Jag har inte varit där tidigare och var väldigt nyfiken på denna härliga mötesplats som jag har hört så gott om. Temat för morgonen var ekonomihälsa. Vi pratade om pension och kvinnors sparande och det viktigaste budskapet var att inte vänta tills imorgon. Jag känner sedan innan att jag har ganska bra koll på min ekonomi men fick ändå många bra tankeställare.

Och wow, vad fantastiskt det var att få omge sig med så många inspirerande kvinnor på samma gång! Det slår mig varje gång jag får ta del av sådana här sammanhang hur lyckligt lottad jag är. Jag hämtar så mycket kraft, energi och ny inspiration i det. Att få prata med andra, dela erfarenheter och stärka varandra. Det är verkligen guld värt.

Frukostevent på Beyond Us
Frukost på Beyond Us
Dagens bohemiska outfit
Dagens outfit bestod till stor del av second hand, som vanligt. Det enda nya plagget är min nya favoritklänning från FGL Store, ett hållbart märke som ligger mig varmt om hjärtat.

En inspirerande mötesplats i Malmö

Jag har som sagt inte varit på Beyond Us tidigare, trots att jag har känt till det sedan det öppnade, men jag vill definitivt gå dit snart igen. Jag vet inte riktigt hur jag ska beskriva det då det är som en inspirerande mötesplats, lokal för möten och evenemang, de har café och butik och kläduthyrning allt i ett. En helt fantastiskt plats med andra ord. Om du vill boka ett evenemang borde du verkligen höra av dig till dem. Och om du har vägarna förbi Malmö, kika in och ta en kaffe!

Jag och fina Carmen hade lyckats matcha varandra med vinröda naglar och silversmycken. En klockren kombo om du frågar mig! Att jag satt imorse och målade naglarna i all hast innan jag skulle iväg behöver vi inte prata om… Haha. Jag är väldigt nöjd med min mintgröna kofta som jag köpte på Arkivet i Stockholm, en väldigt välsorterad second hand-butik. Jag har känt den senaste tiden att jag vill få in mer färg i min garderob, men gillar ändå sådant som går bra ihop med svart.

Hur har din dag varit hittills? Skiner solen där du bor också?

Vinröda naglar och silverringar
Kajsa Magdalena Style for Rent på Beyond Us i Malmö
Beyond Us i Malmö

Lästips: Lokal turism i Skåne: Underbara Malmö Saluhall

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *