Första tjejmiddagen på alldeles för länge

I lördags hade jag min första tjejmiddag sedan innan pandemin och WOW vad jag har saknat det. Lovisa, Ida, Jossan och Minea kom hit och det blev en härlig kväll med mycket bubbel och fina samtal. Till middag lagade jag lite av varje. Plockmat och bufféer kan vara något av det bästa jag vet? Plus att det ofta är enkelt och man får rester över efteråt. Två flugor i en smäll!

Anledningen till att jag hade bjudit in till middag var för att jag fyller år imorgon. Men i och med att det är en tisdag och jag har barnen denna veckan så passade det bättre i lördags. Efter middagen gick jag och Lovisa ut och dansade tillsammans för första gången (!) och det var så himla kul. Vi tog bussen till Malmö, gick till Grand, jag fick inviga min nya fjäderjacka (jepp, you heard me), drack tequila, dansade till 70-talsmusik och sjöng med till My Heart Will Go On precis innan stängning.

Jag får aldrig nog av vardagslyx

Mina vänner känner förresten mig så himla väl. Att ge mig prylar i present är ganska lönlöst, dels då jag inte vill ha onödiga prylar men även då jag vet väldigt specifikt vad jag vill ha när jag väl vill ha något, men jag fick presenter helt i min smak. Det blev buketter, presentkort på spa och massor av ätbara härliga saker. Vardagslyx när den är som bäst! Jag är så himla tacksam över att ha vänner i mitt liv som finns där, peppar, stöttar och får mig att känna mig firad och uppskattad.

Jag ser verkligen fram emot att kunna ha fler härliga middagar, frukostar, fikor och andra fester här hemma framöver. Eller ute för den delen! Det är så mysigt att få dra ihop ett gäng och bara umgås över något gott att äta och dricka. Gillar du att bjuda hem vänner på middag?

Lästips: Inspirerande nätverksträff och gemenskap på Her Way frukostklubb

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *