Den som följer sin lust och längtan är aldrig vilsen

Vad styr ditt liv? Är det andras åsikter om hur du borde leva? Någon annans regler och idéer om vad ett bra liv är? Eller din egen lust och längtan? Att slå sig loss från omvärldens förväntningar är verkligen inte lätt. Men det är så himla värt det. För den som följer din lust och längtan är aldrig riktigt vilsen.

Jag har jobbat så mycket med detta. Att leva i nuet. Vara närvarande för det som är och känna in vad som är rätt just nu, vad som känns lustfyllt och meningsfullt. Och att även låta det förändras över tid. Jag tror nämligen inte att en exakt utstakad plan alltid är det bästa. Det viktiga är att vi följer det som får oss att känna oss levande, kreativa och inspirerade även om det förändras över livet. Att njuta av det som händer just nu, oavsett vad det kommer ”leda till”, och att se det som värdefullt precis som det är.

”Det viktiga är att vi följer det som får oss att känna oss levande, kreativa och inspirerade även om det förändras över livet. Att njuta av det som händer just nu, oavsett vad det kommer ”leda till”, och att se det som värdefullt precis som det är.”

Jag älskar att fördjupa mig i personlig utveckling, att sätta mål och drömma stort. Men jag vill aldrig att det ska vara på bekostnad av nuet. Jag vill kunna njuta av resan och känna att den är ett äventyr även när livet förändras. Sedan jag började följa min lust och längtan insåg jag att jag inte längre känner att jag måste veta exakt vart jag är på väg. Det jag upplever just nu är meningsfullt oavsett. Och det är en helt fantastisk känsla. Att det jag är i just nu får vara ett underbart äventyr och att det i sig är viktigt, oavsett hur länge det varar eller vad som händer framöver. För det vet vi egentligen aldrig.

Känner du att du följer din egen lust och längtan? Dina drömmar och det som gör dig lycklig? Eller är det något du skulle vilja göra? Dela gärna med dig av dina tankar och reflektioner i kommentarsfältet.

Lästips: Så kan en Human Design reading hjälpa dig att nå din fulla potential

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *