Fixa och piffa inför kalaset med produkter från Partyhallen

– Det här inlägget innehåller reklam för Partyhallen – 

Tiden springer iväg och i augusti fyller min minsting fem år. Är det bara jag som känner att det är svårt att hänga med ibland? Det är alltså dags att börja planera kalas och festligheter här hemma inom kort. Som mamma till två är det full rulle och jag älskar enkla och roliga lösningar som underlättar vardagen. När det kommer till kalas tänker jag likadant. Det ska vara smidigt, enkelt och roligt så att alla kan njuta av dagen utan stress. Den här gången har jag kört på saker med Pippi Långstrump-tema från Partyhallen.

Kalas med Pippi Långstrump-tema 

Partyhallen har dels en massa roliga produkter med Pippi-tema. Det finns muggar, sugrör, dekorationer och annat roligt som har karaktärerna från Pippi på sig. Sedan har jag även valt ut annat med färger som påminner om stilen i Pippi för att fylla ut. Det blev till exempel gulrandiga sugrör, en kakform i form av en häst, röda minimuffinsformar och röda ballonger. Jag älskar att Partyhallen har många saker som gör kalaset roligare utan att innebära extrajobb. Här blir det alltså fina dekorationer som är enkla att sätta upp, ballonger att fylla ut med, muffins med roliga färger och dukning med Pippi Långstrump-tema. Det behöver inte vara svårare än så!

Att låta barnen vara med och fixa

En annan sak som är toppen med enkla lösningar till kalas är att barnen kan vara med och fixa. Om man har muffins till kalaset kan de få vara med och baka eller hälla på strössel. I mitt paket från Partyhallen slank även en spritsspruta ner som är enkel för lite större barn att använda. De kan även vara med och hänga upp dekorationer, göra fint med servetter och stansa ut kakor med häst-kakformen.

Ett enkelt och roligt kalas

Som sagt – Jag älskar enkla lösningar. Det är så lätt att gå all in och stressa upp sig kring kalas men enligt min erfarenhet är smidiga lösningar ofta roligare också. När alla njuter av förberedelserna och kalaset blir det mycket roligare för alla. Och med saker från Partyhallen kan man gå all in utan att det behöver innebära mer jobb eller stress. Helt perfekt för oss som roddar med kalas själva med andra ord. 

Har du något kalas att planera den här sommaren? Och i så fall, har du något roligt tema på gång?

Lästips: Utflykt till Knäbäckshusen med barnen

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *