Färgstarkt event med POW Studio och Hey Babe

I söndags hoppade jag på bussen och åkte till Malmö för att möta upp Lovisa. Vi skulle nämligen på ett färgstarkt lanseringsevent med POW Studio och Hey Babe. POW Studio gör fantastiska örhängen och ligger bland annat bakom mina i grönt och leopard som du lär ha skymtat på mina kanaler. Du vet de där som verkligen lyfter en hel outfit? Det är de vi pratar om.

Sedan har vi Hey Babe som gör grymma accessoarer som badtofflor och hattar. Perfekta för dig som vill vara praktisk och bekväm men inte vill kompromissa med stilen. Dagen till ära hade POW Studio släppt ett par härligt storblommiga örhängen och Hey Babe hade släppt en grymt snygg ljusgul tröja i en nyans de kallar ”Butter”. Det talade såklart till den här smörälskarens hjärta.

Event och mingel som ger ny inspiration

Förutom att få kolla på deras härliga nyheter blev vi även bjudna på veganska sliders och svalkande lemonad från Solsken. Det satt verkligen fint en varm sommardag. Vi fick även tillfälle att mingla med andra härliga entreprenörer och oj vad jag har saknat det. Att jag sedan känner mig väldigt ovan vid just mingel efter en alltför lång tid utan det är en annan femma.

Att få omge mig med andra kreativa, härliga kvinnor är någonting som ger mig ny inspiration varje dag. Det känns så fint att få se andra följa sina drömmar och kunna peppa och stötta varandra. Jag är så tacksam över att få ha så fantastiska kvinnor i mitt liv och att även få komma ut på event som detta och träffa nya härliga människor. Lund och Malmö är verkligen en fantastisk plats för kreatörer och entreprenörer och jag ser fram emot mer mingel och event i höst.

Har du gjort någonting på sistone som inspirerade dig lite extra? Dela gärna med dig i kommentarsfältet.

Lästips: Hållbart varumärkesbyggande inifrån och ut

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *