Ett nytt kapitel

Den 23e januari började ett nytt kapitel i min karriär. Jag är nämligen numera anställd på Co Kreativ i Malmö som marknadskordinator. Efter att ha drivit eget inom varumärkesbyggande, digital kommunikation och marknadsföring i flera år så kändes detta som helt rätt steg. Jag får många av de fördelar jag älskar med att driva eget men får samtidigt kollegor och nya spännande projekt att driva framåt.

Så hur blir det med mina egna kanaler? Jag kommer fortsätta dela med mig av tips, inspiration och guider både här och på Instagram. Det blir dock fokus på kvalitet över kvantitet som gäller framöver och jag ser verkligen fram emot att se vad det kan göra med mitt personliga varumärke. Min känsla är att det kommer vässa mitt fokus ännu mer och mitt mål är att leverera innehåll som ger mer värde än någonsin förut.

Är du nyfiken på mitt nya jobb? Eller har du tips på något jag borde skriva en guide om det här året när jag preppar inlägg? Dela gärna med dig i en kommentar! Det betyder så mycket att få feedback och tips så att jag kan göra det jag gör ännu bättre.

Lästips: Hållbart varumärkesbyggande inifrån och ut

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *