Du behöver inte känna att 2022 var fantastiskt

Nu kring och efter nyår har vi nog alla fått läsa inlägg om hur underbart året som gick var. Om vilka fantastiska saker folk har åstadkommit och alla mål de har uppnått. Och det kanske är så för vissa. Att året bara var fantastiskt och rosenskimrande. Kanske fick personen som skrev det där inlägget alla sina drömmar uppfyllda och i så fall är jag glad för den personens skull.

Men oavsett vad som gäller för det där inlägget, och oavsett var du som läser är på din resa, så vill jag påminna dig om: Det finns alltid så mycket bakom det vi ser på sociala medier. Så många nyanser som aldrig går att rymma i ett inlägg. Det är sällan svart eller vitt och mitt i alla idéer vi har kring andras liv och vårt eget finns en gråskala som sällan syns. Så till dig som behöver läsa det vill jag säga att allt är okej oavsett var du är på resan.

”Det finns alltid en lärdom och en insikt i varje steg om vi vågar se den”

Om året som gick krossade dig: Jag ser dig. Och om det var året du reste dig upp igen: Jag firar dig. Eller om du fick allt du ville: Du förtjänar det verkligen. Oavsett var du är på din resa så hoppas jag att du kan se att ditt liv är värdefullt just där du är. Och att det är värt att vara stolt över dig själv och din resa oavsett hur den ser ut för andra. Det finns alltid en lärdom och en insikt i varje steg om vi vågar se den. Och ibland är det de mörka delarna av vår berättelse som leder oss till de ljusa. Men det betyder inte att de är enkla när vi väl går igenom dem.

Du duger. Precis som du är. Precis där du är. Och jag hoppas att 2023 för med sig kärlek och fridfullhet. Att du hittar nästa steg på din resa oavsett vad det innebär för just dig. Och att du kan hitta modet att gå just din väg istället för att jämföra dig med andra.

Hur känner du inför 2023?

Lästips: Jag tror aldrig att jag kommer bli ”färdig” och det är inte poängen

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *