En lugn stund som bara är min

– I betalt samarbete med Infinite Yoga

Jag har tidigare delat med mig av min yogaresa och hur jag stressade till passen. Att det blev ännu ett krav och ett måste. Ännu ett tillfälle då jag kände att jag behövde prestera och vara duktig. Något jag ”borde” göra för mig själv. Jag tror att det är viktigt att se att även saker som i grund och botten är bra för oss kan bli destruktiva. Att hur och varför vi gör saker kan vara minst lika viktigt som själva handlingen.

Nu har jag en helt annan inställning till yoga. Det är en stund som får vara precis det den är. Där jag lyssnar inåt och känner in min kropp. Vissa dagar följer jag med i varje del av passet, andra gånger stannar jag upp och bara är en stund. Allt är okej. För mig är yin yoga, restorative yoga och vila i fokus just nu. Att få landa, känna in och ha en lugn stund som bara är min. Jag är otroligt tacksam för Infinite Yogas onlinepass som gör att jag enkelt kan få till de där stunderna i vardagen. En positiv effekt av att köra hemma framför en dator är även att prestationen har försvunnit ännu mer. Det finns ingen annan som ser vad jag gör. Det är bara jag och min matta och den stunden är bara min.

Lugna, mjuka yogapass online hos Infinite Yoga

För mig som har barn gör det även det möjligt att ta ett yogapass när de är hemma. Det blir aldrig samma sak som när jag är själv, men det skapar många fler möjligheter till hållbara vanor i vardagen. En sak jag har reflekterat mycket kring är vad jag visar barnen. Det är såklart viktigt att få tid och återhämtning för sig själv men jag ser även en viktig poäng med att göra saker av självkärlek framför dem. Att de får se att jag prioriterar mig själv och att mitt mående är viktigt. Jag tänker att jag kan vara en förebild för dem i det. Och när passet utförs hemma så gör det inte så mycket om de är med och att det får bli som det blir. Bättre att det blir av än att det blir perfekt.

Infinite Yoga erbjuder många olika magiska klasser och jag är så stolt över mitt samarbete med dem. De har dels ett begränsat antal platser i sina vackra lokaler på Gustav Adolfs torg i Malmö men erbjuder även klasser online. För mig har deras yogaklasser gjort otroligt mycket för både mitt mående och min personliga utveckling. De hjälper mig att hitta hem och känna gemenskap. För oss som är högkänsliga är Infinite Yogas klasser som balsam för själen. Vill du läsa mer om vilka klasser de erbjuder? Kika in på deras hemsida.

Lästips: Självkärlek handlar inte om att ”bli” någon, det handlar om att skala bort allt som inte är du

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *